Jump to content

Harada: Tekken x Street Fighter je dosta odmakao u developmentu


SolidChief

Recommended Posts

Ljubitelji borilačkih igara se verovatno sećaju trenutka kada je 2010-e najavljena saradnja između velikana ovog zanra kompanija Capcom i Namco Bandai, koja je trebalo da izrodi dve igre, Street Fighter x Tekken na kojoj će raditi Capcom, kao  i naslov Tekken x Street Fighter koji je trebalo da napravi Namco Bandai.

Street Fighter x Tekken je lansiran 2012-e i igra je zabeležila solidan uspeh. Capcom je svoj deo posla odradio prilično brzo i uspešno. A šta je sa Namcom? Osim par slika likova, ovaj naslov je u potpunosti pao u zaborav i nestao sa svačijeg radara. Međutim, prvi čovek Tekken serijala Katsuhiro Harada se sada konačno oglasio sa informacijama u vezi ovog projekta a one glase – razvoj igre odlično napreduje i on je u poznim fazama.

Kako kaže Harada, odavno znaju koji će sve likovi biti u igri, poligonski modeli su gotovi kao i pokreti, animacije i sitem borbe. On međutim kaže da i dalje razmišljaju kada bi bio najbolji trenutak da se ova igra objavi, naročito uzimajući u obzir činjenicu da oba serijala uskoro ulaze u novu generaciju sa Street Fighter 5 i Tekken 7 naslovima koji će se uskoro pojaviti.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo. Bez obzira na to što Harada pokušava da nas ubedi da je sve uredu sa Tekken x Street Fighter, činjenica je da je prošlo 5 godina od najave igre i od tada apsolutno ništa o njoj nismo dodatno saznali.



Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...