Jump to content

Završen je Minecon, završen je Scrolls turnir


SolidChief

Recommended Posts

Minecon 2015, događaj koji okuplja sve fanove Minecrafta ali i ostalih Mojang izdanja, završen je. Jedan od događaja bio je i Scrolls turnir, čije su se kvalifikacije održavale nedeljama pre nego što je održan Minecon, a na njemu i veliko finale. Iako je najavljeno da će Scrolls biti ugašen, to nije sprečilo ljude da se dobro zabave i da atmosfera na turniru bude zaista vrhunska.

Kao ukupni pobednik nakon dva dana i nakon borbe osam velikih finalista, izašao je NRP123, odnosno NRPTheNinja, momak čije znanje u Scrolls prevazilazi sve druge igrače. Iako je i do sada nizao velike uspehe na takmičenjima širom sveta, iznova je pomalo iznenadio kada je rutinski u finalu sa 3:0 pobedio _antirad_. kako se Scrolls ubrzo gasi (u roku od godinu dana), možemo reći i da je NRP verovatno najbolji igrač Scrollsa svih vremena.

Treće i četvrto mesto zauzeli su ChiefBromden i Magpieman i to tako što su odlučili da se ne igra meč za treće mesto već da podele nagradu. A pošto su nagrade bile između ostalog i majica i potpisana razglednica, organizatori su odlučili da dupliraju nagrade i tako za obojicu obezbede pomenute, pored 10.000 i 7500 zlatnika, 20 Scrollova po izboru za svakog od igrača i druge nagrade. _Antirad_ je osvojio 15.000 zlatnika, 20 scrollova, razglednicu, majicu i predmete u igri a prvoplasirani je dobio sve to isto ali i 25.000 zlatnika i ručno rađenu i naslikanu sliku



Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...