Touche Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Najbolji pregled do sad izbacenih karata http://hearthstoneplayers.com/list-grand-tournament-cards/ Izgleda da ce paladin da ima neke sanse, obrisace se prasina sa golden portreta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Meni je ubedljivo najpreglednije ovde http://hearthstone.gamepedia.com/The_Grand_Tournament Inače Aviana ima toliko bolesnih mogućnosti da je to neverovatno, verovatno naj-imba legendarna do sada u pravom ramp decku. Anub mi je razočarenje, u vakumu dobra karta, ali se uopšte ne uklapa u Roguea kao klasu, i jednostvano je previše spora, a 4 hpa za 9 mana miniona je rolf. Karta je ultimativna value karta u nekakvom control vs control meču, ali je čist tempo gubitak, 9 mana je jebeno previše. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Meni se ovaj Grand Crusader baš sviđa, a stigao je i novi Priest spell Confuse, moje mišljeje o njima na linku ispod :D http://klanrur.rs/2015/08/07/the-grand-tournament-dve-nove-epic-karte/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Zajebana karta *tek sad vidim da je samo za druide, opet.. Edited August 7, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodrag009 Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Jaka karta, ako prezivi krug i previse, po mom misljenju end game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Uuuuu danas smo na ovom streamu sa Gamescoma videli baš, baš sjajne karte, kasnije ću da napišem šta mislim o njima, ali sve do jedne su kvalitetne i dobro dizajnirane karte Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Evo i analize ovih 6 karata gore, ispisao sam se solidno :D http://klanrur.rs/2015/08/08/sest-novih-karata-sa-gamescoma/ 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 (edited) I'll just leave this here Edited August 8, 2015 by re1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 (edited) Volim ove šta koji kurac se dešava karte, iako su potpuno neigrive osim u idejama romantičara i entuzijasta :D Edited August 8, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 (edited) Jebiga, karta zahteva potpuno nov pristup Druidu i stilu igranja. U svakom slučaju moćna karta, ali jako teška za neko idilično igranje. Inače art na karti je fenomenalan, oduševljava me koliko lepo izgleda karta, evo hd verzije Edited August 8, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Opasno su zakuvali ovi iz Blizzarda, bice do jaja ova ekspanzija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 (edited) Pojavila se danas na nekom francuskom sajtu. Statsi su previše slabi da bi se ozbiljno igrala, eventualno u face hunteru. Edited August 9, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Neki kineski pro igrač otkrio ovu kartu na svom streamu. Karta bi bila presjajna da je 2/3 kao i većina 2 dropova sa dobrim efektom, ovako će jednostavno da umre u 90% slučajeva i neće ni da stigne da nam da coin, i samim tim je useless karta(po meni naravno), šteta za propuštenom prilikom Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Ovo je rogue karta? Mozda bi mogla da prezivi, ali deck bi morao drasticno da se menja, bio bi minion heavy oriented. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) Ne znam šta da kažem... Ultimativno value i ultimativni tempo gubitak :D Ova ekspanzija nam ako ništa drugo bar donosi neke baš lude epic karte :D Ipak, 4 mana za 1/1 je jednostavno previše, pa makar taj 1/1 tu bio večito Edited August 10, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Novčići su i uvod u kombo.Možda baš zbog te sinergije karta nije 2/3 ili 2/1 stealth ili tako nešto.Ipak, deluje mi tanko - logično mi je poređenje sa Mechwarperom, ali on ima vrednost čim izađe na tablu, a ovaj klošar će verovatno biti ubiven pre prvog coina.Jedino da se coinuje u T1 i izrodi predrkanu kontrolu preko SI7 i slično... Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) Dreadsteed je sjajna karta! Summoning portal i baciš odmah dva komada. Sacrificial pact, undertaker, power overwhelming, za skidanje divine shielda, za trošenje silencea, anima golem, flesheating ghoul, faceless manipulator pa stormwind champion/dire wolf, doomsayer posle koga imaš minione na tabli, mal ganis, baron rivendare, čarobna karta, novi grim patron :D Da citiram jedan komentar sa Reddita :DJust being a warlock, minding my own business. Hmm, I have reached turn 4. Let's see what I have at my disposal. An 8/8. Pretty strong. What else... A 4/10. A commendable minion. What is this? A 3/4 that will summon my giant demons upon death. Quite decent. Ahhhh... Here we go. Let me play this 1/1. In all seriousness I think this card is extremely slow and low impact to be any decent. I am disappointed. Edited August 10, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Counter za Deathwinga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 (edited) poslednjih 5-6 karata sve krsh osim mozda thiefa.. koji bi opet trebao da ima malo bolje base stats, jel ovako teshko da ce da ostane na tabli dovoljno da napadne i da se izvuce nesto od njega Edited August 11, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 (edited) Warriori dobili svog Flame Leviathana :D Dobri statsi, i efekat od kog bi Warrior trebalo da benificira, ali potpuna nekontrola kada ćeš da ga povučeš čini kartu potpuno neupotrebljivom, rekao bih. Kada bi Hearthstone imao tutor karte , to bi bila potpuno druga priča. Art je sabio, kao i većina arta ove ekspanzije. Edited August 11, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 U top3 najvecih sranja na svetu nova legandary karta... ako je sajlensujes gubis charge u tom krugu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Pa silenceovao si je, nema više charge :D Nije toliko sranje jer može da služi za board control i da trejduje 1 za 2/3, ali opet nije top tier construced kvalitet Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Moji prvi utisci o poslednjih 6 karata koje smo videli http://klanrur.rs/2015/08/11/the-grand-tournamet-nova-legendarna-i-puno-epic-karata/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 (edited) http://hearthstoneplayers.com/img/cards/healing-wave.pngNova shaman karta... Po meni je vrhunska... shamana je uvek falio heal Edited August 11, 2015 by wizard-kv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Fiuuuuu, e ovo je ono što zovem lečenje :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts