killYg0r Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Ortak napravio prvi set za Abaddona, stavio u workshop na glasanje, pa ono ako se svidja ljudima udrite lajkove i po neki komentar. Pa da nam dodje nesto domace proizvodnje u igru ^_^ http://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=471001280 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Dobar je ... malo previše podseća na Death iz Darksiders 2, možda će ga za to ljudi "prozivati" ali je pored toga kul, sviđa mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 ako ces tako vec laki,ceo heroj podseca na death-a iz darksidersa 2 :D,svi oni vec postojeci setovi takodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 pa dobro, ima i tu istine, ali kada nema masku nego je "entitet" onda ne podseća toliko jer je Death baš karakterističnih crta na masci i sam Abadon je više "debeo" nekako dok je Death "žgoljav" da kažemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Dobio je "Yes", ali u cemu ljudi rade te setove? (mislim na software) i jel ima neki uprosceni model po kome se radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVL45Studio Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Pozdrav ljudi! Ja sam Vladimir, tvorac seta gore pomenutog Abaddona. Hteo sam da vam se zahvalim svima na podrsci i komentarima, znaci mi to puno! Takodje hteo sam da odgovorim na pitanje i dam neki info iz prve ruke o pravljenju seta. Na sajtu od Dota2 ima da se skinu default modeli od svakog heroja (u ovom slucaju Abaddona) kao i opisi i objasnjenja sta sme da se menja na herojima, u kojim granicama (broju poligona) sme da se krece itd. Sto se tice programa, postoji neki generalni postupak kako se radi od pocetka do kraja, ali opet i zavisi od onoga koji pravi modele, kako mu je najlakse da radi i koje programe da koristi. Ja sam najvise koristio 3D Max, Softimage, Zbrush, Photoshop, ali takodje su mi pomogli i i xNormal (mini program za bake tekstura), Marmoset i Mudbox. Eto to bi bilo to ukratko, ako imate neko pitanje slobodno recite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 samo napred :) Ako imaš neki precizniji tekst koji bismo mogli da pustimo kao vest, pošalji mi, pa da još malo više ispromovišemo priču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVL45Studio Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 To bi bilo sjajno! Sutra cu da sastavim neki tekst, pa da ti posaljem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 (edited) Pretpostavio sam da ima brdo programa sto vecih sto manjih, hvala na odgovoru, samo cepaj :) Imaces uvek podrsku! Edited July 3, 2015 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVL45Studio Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Pretpostavio sam da ima brdo programa sto vecih sto manjih, hvala na odgovoru, samo cepaj :) Imaces uvek podrsku! Hvala jos jednom! Evo krenuo sam sad u to sve, pa cemo videti sta ce biti.:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts