Jump to content

Uživo sa E3 2015 prezentacije za novinare: Tom Clancy’s The Division


SolidChief

Recommended Posts

Imali smo prilike da se danas oprobamo u nekoliko Ubisoftovih igara a prva na dnevnom redu je bila Tom Clancy’s The Division.

The Division je inicijalno zamišljen kao pucačina iz trećeg lica u otvorenom svetu koja ima elemente istraživanja i preživljavanja. Priča je da je izbila velika epidemija smrtonosnog virusa koja je izazvala kolaps svih država i institucija i vi ste deo ekipe koja treba da pokuša da vrati neku vrstu poretka u svetu. Na ovogodišnjem E3 je prikazano kako će izgledati gameplay u takozvanim Dark zones, odnosno lokacijama na koje timovi igrača ulaze na sopstveni rizik, lokacijama koje su najviše pogođene epidemijom virusa, i u kojima se susreću s drugim timovima igrača ali i različitim drugim neprijateljima. Najčešći cilj ulaska u Dark zone je pronalaženje arifakta koji mogu biti bitni za dalji razvoj priče, ali treba imati u vidu da njih i drugi traže, praktično je ovo najbitniji PvP deo igre The Division.

3

Iako smo deo ove igre videli tokom Ubisoft konferencije bilo je mnogo interesantno uzeti džojped u ruke i oprobati se u realnoj borbi. Podeljeni smo u timove od po tri člana, pri čemu je svaki tim imao uniformne članove – opšteg specijalca, snajperistu i demolition eksperta. Cilj je bio da uđemo u Dark zone koji predstavlja izolovani deo Menhetna, nađemo određene informacije, pozovemo helikopter za izvlačenje i uspemo da odbranimo lokaciju za sletanje dok isti ne dođe. Jedina poteškoća je bila što su isti zadatak imali i drugi timovi sa istog štanda. The Division se baš značajno oslanja na timski rad, pa tako treba lečiti svoje saigrače, ukoliko saigrača upucaju morate doći do njega i vratiti ga u borbu inače će posle nekog vremena umreti, a sam uspeh najviše zavisi od dobre organizacije tima kako da se pokriju svi potencijalni pristupni putevi neprijatelja i kada treba uskočiti da se pomogne saigraču pre nego što nastrada.

1Igru smo probali na Xbox One konzoli, i iako lično nisam preveliki fan pucačina na konzolama mora se priznati da The Division ima veliku perspektivu baš iz razloga što ključ uspeha isključivo leži u timskom radu. Za sada je bitno naglasiti i da je zvaničan datum izlaska 8. mart 2016. godine i da će se pojaviti za PC, kao i Xbox One i Playstation 4.

Pogledajte par high-res fotki koje je pripremio Ubisoft:

 

6 1 5 2 3 4 7

Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...