Jump to content

E3 2015: Star Fox Zero izlazi do kaja godine. Platinum Games pomaže u


SolidChief

Recommended Posts

Star Fox Zero je zvanični naslov za predstojeću Star Fox Wii U igru koja će se na tržištu pojaviti krajem godine u Evropi i Americi.

Poznati Star Fox junaci poput Fox, Falco, Peppy i Slippy su ponovo tu. Igrač će pilotirati Arwing u tradicionalnom stilu na TV ekranu ali je i Wii U Gamepad moguće koristiti za pogled iz cockpita, kao i za nišanjenje i pucanje uz pomoć gyro senzora. Star Fox Zero takođe uključuje i Walker transformaciju za Arwing, pa ćete borbu u pojedinim trenucima voditi i na kopnu, a tu su i novo Gyrowing vozilo i povratnik Landmaster Tank.

 

Razvoj igre vodi legendarni Shigeru Miyamoto, tvorac Mario, Zelda i nebrojano drugih Nintendovih frašiza. Osim Nintendovog internog tima koji radi na ovom naslovu, deo razvoja je prepušten Platinum Games-u. Igra će raditi u 60FPS i na TV-u i na Gamepad-u u dva različita pogleda, što prema rečima art developera iz Platinum Gamesa predstavlja veliki izazov, napraviti igru koja u tehničkom smislu ne može da bude previše vizuelno bogata, ali može da ostavi takav utisak.

Inovativne kontrole će po svemu sudeći biti udarna karakteristika ovog naslova, a najnoviji E3 trejler možete pogledati ispod:



Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...