Jump to content

E3 2015: Fallout 4 predstavljen na Bethesdinoj E3 konferenciji


SolidChief

Recommended Posts

Fallout 4 stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC 10. novembra ove godine.

Imali smo priliku da vidimo detaljnu prezentaciju igre na Bethesdinoj E3 konferenciji. Gameplay demo koji je prikazan je započeo sa kreacijom karaktera. Bićete u prilici da igrate kao muški ili ženski lik. U toku pravljenja lika, dovoljno je da daberite deo lica i oblikujete ga, a ovaj proces je prilično elegantno izgledao u toku demonstracije, za razliku od standardnih slajdera koji se obično koriste kod kreiranja delova lica.

Početak igre je smešten pre apokalipse. Vi i vaša žena (ili vaš muž ako ste odabrali ženskog lika) se nalazite u retro-inspirisanoj kući, zajedno sa vašim robotom batlerom – Codsworth. Posetio vas je predstavnik Vault-Tec i zatražio da potpiše obrazac za registraciju koji će vam garantovati mesto u Vault-u. U tom trenutku nastaje panika, dolaze izveštaji da se dogodilo nuklearno bombardovanje u Njujorku, a nedugo zatim bomba pada i na vašu lokaciju.

Gameplay nas zatim vodi 200 godina nakon ovog događaja. Vi ste jedini preživeli iz Vault-a 111. Nakon traganja uspevate da pronađete svog robota batlera, a pridružuje vam se i pas na koga ste naišli. Još jedan time-skip nas vodi do momenta kada igrač pronalazi Pip Boy-a koji postaje njegov.

U toku igre ćete biti u mogućnosti da izgradite i sopstveno naselje. Ovo će biti opcioni deo igre. Naselje vremenom razvijate a njemu se pridružuje sve veći broj ljudi. Tu je i opasnost da će ga neko napasti, pa ćete morati da se pozabavite i odbranom. Pored izgradnje naselja, naravno postoje i druge stvari koje možete modifikovati. U igri će se nalaziti preko 50 različitih osnovnih oružja i više od 700 modifikacija za njih.

Fallout 4 pokreće nova generacoija Bethesda Softworks Creation endžina, sa najnaprednijim tehničkim mogućnostima. Razvojni tim obećava najdetaljniji i najambiciozniji svet koji su do sada napravili, smešten u post-apokaliptični Boston.

Čitavu prezentaciju Fallout 4 sa Bethesda konferencije možete pogledati ispod:

 



Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...