Jump to content

E3 2015: Otkriven novi Doom, stiže na proleće 2016


SolidChief

Recommended Posts

Bethesda i id Software su zvanično otkrili novu Doom igru na E3 konferenciji. Doom stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC na proleće sledeće godine.

Producent igre Marty Stratton iz id Software je prezentovao prvi gameplay iz igre. Imali smo priliku da vidimo mračno okruženje UAC  postrojenja na Marsu u kome igrač ima samo jedan cilj – ubiti što više demona. Lokacija iz drugog gameplay klipa je još prikladnija – pakao. Što se tiče samog gameplaya, on se drži standardnih Doom principa – brzo kretanje, demoni, krv i zaštitni znak serijala – “big f***ing guns”.

Igra je rađena u idTech 6 endžinu. Osim singleplayera, tu je naravno i multiplayer. Radi se o vrlo brzom arena-style napucavanju u maniru starih FPS-ova. Očekujte modove kao što su clan arena, domination i freeze tag.

Bethesda je takođe najavili i Doom SnapMap. Radi se o in-game alatu koji će omogućavati igračima da vrlo jednostavno prave mape u igri. Iz Bethesde navode kako se radi o veoma jednostavnom map makeru za korišćenje ali koji sa druge strane nudi i izuzetno napredne mogućnosti. Mape koje korisnici budu napravili će odmah biti dostupne za online igranje. Ovo če biti i deo nove platforme koja se zove Bethesda.net. Radi se o servis koji će obuhvatati sve igre ovog izdavača i pružati najnovije vesti, modove i drugi sadržaj za njihove naslove.

Pogledajte zvanični gameplay trejler:



Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...