Popular Post Boyka Posted May 17, 2015 Popular Post Report Share Posted May 17, 2015 Vreme je da se raščiste gluposti iz sobe, pa kako budem nalazio stvari, tako ću ih dodavati u ovu temu narednih dana. Verovatno će 99% stvari biti za poklanjanje jer su u pitanju stare kartice, adapteri, kablovi, naravno ne mogu da garantujem ispravnost. Uslov je minimum 300 postova (ako ovde ne bude zainteresovanih, ukinućemo ovaj uslov) i lično preuzimanje. 1. Linksys 10/100 LAN Card - otpakovana, mislim da je bila u kućištu ukupno nekih pola sata pre X godina :-) Cena: besplatno 2. Creative SoundBlaster Live 5.1 SB0100 kartica sa kablićem za koji verujem da joj pripada, staro verovatno više od 10 godina :-) Cena: besplatno 6 Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Boyka Posted May 19, 2015 Author Popular Post Report Share Posted May 19, 2015 3. Belkin G Wireless Router F5D7234-4 V3 - sa antenom, bez naponskog koji je iskorišćen za druge svrhe Cena: 500din ili 400gr bilo kojih Haribo gumenih bombona 4. D-Link DFE-530TX LAN Card - bez pripadajućih kutije i drajvera, pretpostavljam da je u ispravnom stanju Cena: besplatno 5. MSI Bluetooth USB Dongle PC2PC - kutiju mislim da ne posedujem više, ali disk sa drajverom imam sigurno negde Cena: besplatno Will be continued... 7 Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 Belkin rezervisan... Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 mene zanima Creative SoundBlaster Live 5.1 SB0100 ako je jos uvek slobodna (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 23, 2015 Author Report Share Posted May 23, 2015 Slobodna i rezervisana za tebe, pa se javi na PM da se dogovorimo oko preuzimanja Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 samo da pohvalim bojku za akciju, iako su matore komponente nisu beskorisne a ni bezvredne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 Belkin otišao, SoundBlaster rezervisan još 3 dana, pa ako se Ladavazzi ne javi, vraćamo ga u promet... @Lucky Svašta čuvam, iako ne koristim, pa je bilo vreme da se raščisti sve i pokloni nekome kome znači za nešto P.S. Biće još stvari za vikend, samo da skupim malo vremena da islikam Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts