Zwerko Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Pretpostavljam da je ovo najbolji deo foruma za ovo pitanje, ako ne nek se prebaci u softver. Dakle imam sledecu situaciju, treba mi da kada stigne odredjena mail poruka na gmail (standardni filter, ima odredjene reci u subjectu) da nekako namestim drugaciji vid notifikacije na telefonu. Idealno bi bilo da ga nekako povezem s nekim alarmom koji bi zahtevao da dodjem do telefona i da ga iskljucim ili makar snoozujem. Jel imao neko iskustva s ovim, sta je najbolje koristiti? One tasker programe ili tako nesto? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 23, 2015 Author Report Share Posted April 23, 2015 Kul, fala, izgleda da ovo radi, sad samo moram da sacekam da ga lepo istestiram u realnim uslovima. Za sad mi i Lite verzija radi posao, ali ako se ispostavi da mi stvarno radi sve kako sam zamislio mislim da cu platiti tih 250 dinara za full verziju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts