Kemp. Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Jel ima neko iskustva sa ovim? Naleteh na http://www.sony.rs/electronics/bubice-slusalice/nwz-w273-nwz-w274s#product_details_default za 10k~ pa se razmisljam da uzmem. Da razbijem monotoniju na plivanju, postalo je dosadno poprilicno. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Baš me zanima da li te slušalice zaista mogu da stoje u ušima i uopšte na glavi tokom plivanja - ne ove, bilo koje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 I mene isto. Kazu da je prethodni model imao problema sa probijanjem vode pa su ga povukli brzo, a da je ovaj ok. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 ja sam viđao po bazenima ljude sa ovim ali nisam zagledao da li je uopšte sony neki drugi proizvođač jebeš plivanje, počni da dižeš :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 A preterao sam, sjebao sam se poprilicno. Plivanje mi trenutno lezi, u teretani odradim par stvari samo, nije to to vise. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Video ja identicne na Aliexpress :) za 15 dolara.kontam da ce i toliko da rade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 1, 2015 Author Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Uzeh danas, dobar zvuk, deluju stabilno. Videcu sutra dal failuju u vodi, mada po onome sto sam citao na netu, ne bi trebalo. edit: Failuju. Doduse ne spadaju, mozda jednom-dva puta u 45 min. Fora je u tome sto se stavljaju drugi umeci za plivanje, sa zastitnom membranom pa je dosta slabiji zvuk. Kad se zaroni glava buka od vode nadjaca zvuk sa plejera tako da sve gubi smisao. Plus posle nekih 20ak minuta pocinju da bole usi, dosta neudobno leze sluske. Zivo me zanima ko daje zeleno svetlo ovim stvarima da odu na trziste. Izreklamirao i vratili mi kes. Edited April 2, 2015 by Kemp. 1 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts