Loopy Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Odlucio sam da postujem na ovom forumu, posto sam u sustini najaktivniji bio ovde, bar u poslednjih par godina. Jes da mozda nece puno ljudi videti topic, ali ako nista drugo ne bih ni da odem bez ikakve reci. Doslo je i to vreme... vreme da se napusti forum posle nekih 15 godina relativno aktivnog postovanja. Jebiga - ispalo se iz fazona, iz kulture. Godine i distanca su ucinile svoje, sve je manje dodirnih tacaka sa vecinom clanova, plus vecina igara koje igramo se igraju na razlicitim serverima (NA vs EU). Naravno to sto nisam u Srbiji znaci da ne mogu da se poistovecujem sa politikom, ucestvujem u desavanjima, socioloskim raspravama, itd... Sta reci, forum je evoluirao u nesto cemu ja vise ne pripadam. Ne bih da ulazim u detalje, niti mislim da je prikladno da pisem negativno o forumu, ali neke stvari mi definitivno smetaju. Sa druge strane, forum je bio moj dom duuuugo godina, upoznao sam sijaset ekstra drugara i naravno pokusao da drzim ovaj podforum kol'ko tol'ko aktivnim. Za one koji zele da ostanu u kontaktu, shibnite mi PM. Ako nista drugo, bar preko Steam-a da se druzimo. Zelim svim clanovima sve najbolje i naravno zelim forumu da opstane jos najmanje 15 godina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pekarman Posted February 20, 2015 Popular Post Report Share Posted February 20, 2015 Sigurno si bio najaktivniji clan MMO sekcije i najvise si doprineo istom i stvarno mi je zao sto odlazis jer se uvek moglo na tebe racunati za odgovore na neka pitanja i slicno. Jeste nas malo odvajalo to sto nisi s'ove strane bare *treba nam jos jedan svetski rat da pogura tehnologiju* ali jesi bio lik na mestu u svakoj igri u kojoj smo se sreli. To sto su pederi preuzeli primat na forumu nemoj da te ljuti, umrece i oni od side pa ce svi da se ponovo druzimo kao nekad. 9 Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted February 20, 2015 Popular Post Report Share Posted February 20, 2015 Slazem se da forum nije isti kao pre ali to je potpuno razumljiva stvar. Ne vidim cemu odlazak, mozes prosto kao ja (a siguran sam i neki drugi) da citas samo par topika koji te interesuju i gledas slike golih zena/klinki/milfova :D Bas bas mi je glupo sto "napustas" ali tvoj izbor. Svako dobro pa se mozda opet sretnemo u nekom svemiru ;) A mozda nam se i vratis :) 4 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Sve ovo sto Zola kaze i ja radim, prikljuci se grupi Lupi :) Ako odes ko ce da mi salje narezani Ultima online cd iz Kanade ! Sta god da odlucis srecno druze. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Ajde Pavle ne drami nego se ubaci u Zolin i moj gas. :D pritajeno i lagano + gole zene ne fale :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 (edited) Vidi ga ovaj sto se pojavio niotkuda...covek Dubai, Majami, Tokyo !! Ko je jos ostao iz UT ekipe ? Edited February 20, 2015 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Slazem se da forum nije isti kao pre ali to je potpuno razumljiva stvar. Ne vidim cemu odlazak, mozes prosto kao ja (a siguran sam i neki drugi) da citas samo par topika koji te interesuju i gledas slike golih zena/klinki/milfova :D A tu ste se svi nabili haha. Kafana rupa u zidu dok se cekaju bolja vremena :-D Slažem se sa tim da distanca čini svoje, a razloga za diskusiju sve manje. Doduse nema ni igara vise da bude interesovanje ko nekad. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Samo da se javim da sam i ja u elitnom klubu koji je Zola ovom prilikom razotkrio o_0 predlazem ti da ostanesh lurker sa obaveznim posetama gole zene/klinke topiku :) Ako se ipak odlucish da nas skroz napustish nek ti je sa srecom, pamticemo te kao kul lika :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Panta rei.. Na RuR sam došao preko WoWa, delom zahvaljujući i tebi. I kao što se vidi i ostao na istom. /salute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Steta sto ides ali ako bas moras sad je pravo vreme za to, forum nikad nije bio neaktivniji bar ovaj gamerski deo. Poz i sve najbolje! Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 pfff, ja lurkujem na forumu od kad sam se uclanio xD nekad davno sam posecivao CS deo dok nije postao krajnje retardiran, a posle samo MMO i gole zene/klinke/milfare ofc tako da, nema potrebe za "odjavljivanjem" samo baci poruku nekad da znaju ljudi da si ziv :d Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 zbog tvojih postova sam potrosio zivotnu ustedjevinu na mmo igre (to je kompliment :) ) nadam se da ces ponekad baciti post u stalk modu, sve najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Srecno lupi i sto rece DL, ko ce nam sad rezati UO :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Hvala drugari na lepim recima :) U svakom slucaju vidimo se u sledecem novom MMOu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 NE ODLAZI LUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!11 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts