Longleyy Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Prolio sam sok po tastaturi (Razer Deathstalker). Slepilo se pardugmica, rade ali ostanu pritisnuti kada ih pritisnem. E sada, cim se to desilo ja sam odmah fenom izduvao preostalu tekucinu i pokusao sa mokrom iscedjenom krpom da predjem preko povrsine (te sam savete na netu nasao) ne bih li taj secer nekako rastopio, medjutim neuspesno. Naravno da sam odmah pomislio da je rastavim ali cela tastatura kao da je iz jednog dela (srafovi su pokriveni a izgleda mi kao da bih ja svojim otvaranjem nesto sjebao/polomio) i pokusao sam slepljene dugmice da vadim ali kada se "nategnu" do maksimuma mislim da ce puci a ne da cu ih lepo izvaditi. Dakle, ima li neko iskustva, sta raditi? Zvao sam i games (gde sam uzeo) i rekli su da posaljem mail njihovom servisu, to sam uradio, cekam odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 (edited) Mislim da svaki dugmić mora da može da se izvadi, probaj malo jače da ga iščupaš. I ako ti je u garanciji tastatura nemoj ništa sam da otvaraš zato što odma gubiš istu :) Edited February 17, 2015 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Svakako ju je izgubio kad je prosuo sok lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted February 17, 2015 Popular Post Report Share Posted February 17, 2015 imao sam tastaturu, a onda je usledio SOK 23 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Svakako ju je izgubio kad je prosuo sok lol a da koje preglupo zaključivanje od strane mene :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 imao sam tastaturu, a onda je usledio SOK kralj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Ја сам из своје ишчупао дугмиће који су се заглављивали, очистио их и више не кочи, тако да слободно пробај, мсм, ако си већ изгубио гаранцију :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted February 21, 2015 Author Popular Post Report Share Posted February 21, 2015 Rasklopio sam tastaturu a onda je usledio sok. Tekucina je bila locirana u udubljenima oko tipki tako da bas nista nije osteceno. Izvadio sam polovinu tipki i tu plastiku stavio pod vodu, tipke u ciniju sa vodom, kad se sve osusilo sklopio i kao novo! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 BRAVO LONGLI!!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 21, 2015 Author Report Share Posted February 21, 2015 Kidanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 DIY FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts