Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ok špansko selo za mene. Kako izgleda i gde stoji? Probavam sa ili bez graficke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 http://youtu.be/ao866I9XpTo samo je vrati posle.. To je prvi link koji sam našao pošto nisam pored kompa. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Iščupaj prvo kabl iz napajanja, jebiga, ako idemo full, idemo full :-) 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Pa valjda se podrazumeva da se to ne radi sa uključenim kompom? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 "Podrazumevanje stvari kad su nubovi u pitanju može samo voditi ka ozbiljnim i smešnim previdima" :-) -Ja 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Da izvadio sam iz struje. Razumem potrebu da se naglasi. :) Izvadio bateriju, sacekao, vratio. Nista novo se ne dešava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Onda mislim da je ploča. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) Well, I'm nearly out of ideas... Da rezimiramo Sve ovo čačakaj sa raskačenim hardom because eto... 1. Iščupao kabl, pipnuo jednom power da "isprazni", izvadio bateriju na 4-5 min, vratio, right? Ako ne, ponovi to ovim redosledom. 2. Da li je na kompu drugo, provereno dobro napajanje trenutno? Noob alert - jesi siguran da si zakačio poseban kablić sa 4, 6 ili 8 pinova za napajanje procesora, i da ne ide u grafičku dodatno napajanje, koje si možda zaboravio da zakačiš? 3. Probao drugi, proverno ispravan monitor na ovom kompu? i na grafikoj, i na integruši? Još jednom, komp se gasi na dodir power dugmeta, bez potrebe za držanjem, kad je ram u ploči, right? 4. Probao sa monitorom zakačenim na integrušu, a sa grafičkom izvađenom iz kompa? 5. Uz sve ovo, ako imamš više ram modula, žongliraj malo samo sa jednim, u raznim slotovima, pa sa drugim, da vidiš hoće biti neke razlike. Edited February 1, 2015 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Ok ovako. Prvo i prvo, izvinite glup sam... Graficka je imala svoj neki slot u koji je isao kabl iz napajanja. Ovo novo napajanje koje sam stavio nije imalo taj kabl(slican, ako ne i isti kao onaj koji ide u maticnu) te sam ga ignorisao. Da, jesam. :c Od vadjenja baterije se kapiram resetovao bios. U medjuvremenu je dosao ortak koji se kao razume. Posle vadjenja baterije izvukao je graficku, uboo u integrisanu i dobio sam sliku na monitoru. Dakle radi sledece: ram, ploca, proc, kuleri, monitor... Ne radi: napajanje za koje sam sumnjao u prvom postu i diskutabilna je graficka(posto nemam napajanje sa tim kablicem da proverim) Falabogu nedelja je pa moram da cekam sutra da pazarim neko krsteno koje ima tu "podrsku" za graficku. Znajuci sve to dajte misljenje sad. Hvala za cimanje svima. <3 Moze i preporuka za napajanje do 3.5k din. Da odgovorim Milančetu 1 da 2 da i da 3 da 4 da 5 rade oba rama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Imam ja Corsair cx400 na prodaju :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) Dobro je kad nije ploča, sve je ostalo lakše :-) Mada, znao sam da nije, čim gasi odma ;-) Ako se ortak razume, znaće kakav je to konektor što ti fali za napajanje grafike, nema potrebe da se mi cimamo, pa onda vidi da li je i ona živa :-) GL Edited February 1, 2015 by milanche 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 1, 2015 Author Report Share Posted February 1, 2015 Napajanje koje sam stavio je neko najosnovnije te joj fali taj kablic, nema tu apgrejda. Novo uzimam svakako, necu budzim nista, ako je tih3k jedini trosak ne zalim. Ali eto, najranije sutra cu znati da li je otislo još nešto pored napajanja. Pu, daleko bilo. Fala snoty, pazario bih friško. :) I hvala sto me trpite ovako neukog.:* no homo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Metnuo novo napajanje, sve radi kako treba. Hvala jos jednom! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts