Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ko te nasledjuje u ncr? oce biti turnir u doti 1v1 mid, pobednik nasledjuje :)

gz za posao

ne znam, sutra najavljujem prekid rada a znam da ce biti problem jer nas trojica samo to radimo u timu, tako da ce morati da nadju nekog sto pre. Zivojin kog ti znas evo i posle skoro pola godine nije iskreno nikakva pomoc : )

vidim da ga i dalje ne vadis iz usta al ajde ako ti se toliko svidja igraj se jos malo, a ja da ti odgovorim na tvoje neinteligentne prozivke koje stalno pokusavas da mi nakacis pa ti svaki put iskuliram. u toj firmi u kojoj trenutno radim sam dosao na samom pocetku, kad se tek otvorila u beogradu, dakle tri i po godine, i manje vise sve vreme imam isti stav i isto misljenje o istoj, i to svi koji me poznaju znaju a i svi koji iole duze rade tu dele takvo misljenje a i ne znam odakle si izvukao da na "sva usta blatim" staru firmu ali ajde. Mozda je tebi vrhunac poslovanja da vorsipujes firmu u kojoj radis jer zaboga ne sme da se zna da imas negativan stav po pitanju iste. 

posle 3 nedelje razgovora, pregovora, testiranja i slicnog dobih posao za sharepoint admina u ICRC, medjunarodnom komitetu crvenog krsta, svajcarci otvaraju mali it office ovde , i dobih mnogo bolje uslove nego u ncru tako da jos mesec dana ovde i od aprila nova prica. Javila mi HR da sam prosao i da dodjem da izdogovaramo sve detalje i malo pre mi kaze da sam od 24 kandidata jedini ja izabran zbog najbogatijeg iskustva za sharepoint i da ce drugog naci kroz pola godine kad se zavrsi obuka u svici. Tako da eto ljudi, koliko god smesno delovao sharepoint, moze dobro da se naplati jer nema mnogo znalaca : )

AE BRE AE

ko te nasledjuje u ncr? oce biti turnir u doti 1v1 mid, pobednik nasledjuje :)

gz za posao

juce su okacili oglas za njegovu poziciju : D a realno ce tesko da nadju nekoga

Jedva si dočekao da dobiješ drugi posao pa da na sva usta blatiš "staru" firmu, nema šta, suvi profesionalizam.

mnogo bolji uslovi = blacenje ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...