Popular Post reki Posted February 1, 2015 Popular Post Report Share Posted February 1, 2015 terajte se na upt topik 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) kakav je onaj lik bolid hahahaha, kao naljutio se sto smo napisali 3 posta na UPTu nevezana za politiku i kao oterao nas hahahaha :)) Edited February 1, 2015 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ja temperaturu imao od cetvrtka uvece, juce 39.2, bas ludilo. Evo danas popodne malo spala, konacno, mada sad ce noc, mozda opet skoci. U pitanju je neki virus, samo uradi na temperaturu, grlo nos pluca sve ok, ali treba da se odlezi. Ista prica zadnja 2 dana. Prekjuce temperatura 39.5, nisam mogao da pricam i taj dan dobijem infuziju fizioloski i vitamin c i injekciju diklofen. Sinoc ista prica, opet dobijem istu infuziju i novalgetol injekciju i dupe me razvaljuje koliko pece. Danas malo bolje ali uvece uglavnom temperatura skoci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 2 "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) Ista prica zadnja 2 dana. Prekjuce temperatura 39.5, nisam mogao da pricam i taj dan dobijem infuziju fizioloski i vitamin c i injekciju diklofen. Sinoc ista prica, opet dobijem istu infuziju i novalgetol injekciju i dupe me razvaljuje koliko pece. Danas malo bolje ali uvece uglavnom temperatura skoci.. Bio danas kod doktora. Je l' te tera jos nesto? Nos, grlo? U sustini kaze da je virus u pitanju i da se leci simptomski. Znaci nikakva posebna terapija, vec standardno tecnosti, mirovanje, voce... i brufen od 400mg za temperaturu. Samo je vazno da proveris da li su ti pluca cista, da ne bi dobio upalu, inace je obican virus, tako se manifestuje. Edited February 1, 2015 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 mene isto drma sranje, bole me sinusi, vugla i kasljem ko konj, nos nista temperatura nista grlo nista When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ja prelazao 2 slobodna dana u krevetu zbog tog virusa apetit se vraca doduse ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) i mene uhvatilo, samo mi je jos to falilo :( glava otkida, kasljem ko konj, s tin sto me i grlo i nos otkidaju :( e da, a temperatura mi je 35,5 :D Edited February 1, 2015 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ma ne, nisam hteo da pridajem mnogo znacaja virusu, jebi ga, desava se. Nego je mene bas iznenadila ta temperatura, a nista drugo pored toga. Plus sto je bila bas visoka, plus sto je dugo trajala. Pa eto, cisto ako se desilo ili se desi jos nekom, da se ne istripuje kao ja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Bio danas kod doktora. Je l' te tera jos nesto? Nos, grlo? U sustini kaze da je virus u pitanju i da se leci simptomski. Znaci nikakva posebna terapija, vec standardno tecnosti, mirovanje, voce... i brufen od 400mg za temperaturu. Samo je vazno da proveris da li su ti pluca cista, da ne bi dobio upalu, inace je obican virus, tako se manifestuje. Grlo ali samo desna strana mi je upaljena do te mere da vise nista ne mogu da gutam. Groznice su mi krenule pa moram da mazem cinkovu pastu. Dobio sam da pijem Ospamox 1000 mg, to je za upalu valjda. Taj prvi dan kada me je oborila temperatura ja nisam bio u stanju sam da hodam, iskreno se pola stvari ne secam, secam se samo da su me doktorka i sestra sa previjalista prevele do sobe za davanje infuzije i posle su mi rekle da sam dobio ono sto sam napisao i da sam bio jako bled. Sinoc u hitnoj sluzbi su mi rekli da sam bio 9-i sa temperaturom koji je dosao kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ali imaš bakterijsku infekciju ako ti je upalheno grlo i piješ ospamox. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 evo i ja dobila temperaturu i stalno mi se povecava, glava ce da mi eksplodira, a nidje lekara u bolnici u nedelju uvece :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Mene je istresao iz gaca grip pocetkom januara. Posle 3 dana mucenja dali su mi sumomed antibiotik, kapi za nos gentokulin i brufen na svakih 6 sati. Istopio sam se :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 antibiotici i virusi, oće li to ikad stati You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ne, dok god ljudi nece da izadju iz ordinacije dok im ne prepises neki antibiotik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 :))) ja nekako nikad i nisam za antibiotik, plasim se upravo te rezistencije. samo kad moram. evo sad me je lekar pitao jel da mi uvede antibiotik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ja ako ne uzmem antibiotik kod gripa ovog tipa (temperatura + da ne mogu da se pomerim iz kreveta) onda mogu i 7 dana da lezim kuci na supama i traje mi prehlada skoro mesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 :))) ja nekako nikad i nisam za antibiotik, plasim se upravo te rezistencije. samo kad moram. evo sad me je lekar pitao jel da mi uvede antibiotik. lekar te pitao da li da ti uvede antibiotik, tipa da ti kazes oces ili neces? Bezi iz bolnice :) ja ako ne uzmem antibiotik kod gripa ovog tipa (temperatura + da ne mogu da se pomerim iz kreveta) onda mogu i 7 dana da lezim kuci na supama i traje mi prehlada skoro mesec dana shtap! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ja ne mogu da se razbolim jer virusi ne lete al zato kad budem izasao iz kuce dobicu sidu i ebolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 lekar te pitao da li da ti uvede antibiotik, tipa da ti kazes oces ili neces? Bezi iz bolnice :) znam, haos, plasim se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 ja sam isto pocetkom januara najebo' temperatura oko 39.7 konstanto , brufen/febricet/paracetamol nista nisu pomagali , inekcija mi spusti temp. na kratko 2-3h i to je to opet iznova , pomogao mi je gentamicin , inekcije ofc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 evo ja sam sjebo butni mišić na fudbalu, meni je najteže Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 shtap! ovaj fatso sad kao baca trolove koje opet niko ne kapira ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ne troluje fesy, samo ste neuki jer antibiotici, uglavnom, ne ubijaju viruse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts