GameAgents Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Prodajem slusalice: * Steelseries Siberia v2 Orange + poklon podloga (razer mantis mini) - 6000 RSD * Steelseries Siberia v2 Black + poklon podloga (razer mantis mini) - 6000 RSD * Steelseries Siberia v2 Black-Gold + poklon podloga (razer mantis mini) - 6000 RSD Prodajem podloge: * Razer Goliathus Medium Size - 1300 RSD * Bloody Gaming B-071 - 1000 RSD SLIKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rev Posted December 18, 2014 Popular Post Report Share Posted December 18, 2014 Lepo originalno pakovanje braćori. Bar napiši šta stvarno prodaješ, to što radiš je svesna prevara. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 (edited) Lepo originalno pakovanje braćori. Bar napiši šta stvarno prodaješ, to što radiš je svesna prevara. Kao prvo hocu da ti kazem da se bavim ovim vec 6-7 godina kada niko nije ni znao za aliexpress, ne znam ni kad je osnovan. Druga stvar ja robu nabavljam od velikog licenciranog distributera i svi proizvodi su original. Npr kad uzmes neki razer mis na aliexpressu od nekog prodavca ne mozes da mu instaliras drajvere jer nije original i ne mozes da ga nadjes na razer supportu, jel tako? Uzmi od mene razer mis i probaj da nadjes drajvere na razer supportu i naci ces, bas zato sto su original proizvodi. Moj distributer prodaje i na aliexpressu, tacno je. Prodao sam 50+ siberia v2 i niko mi se nikada nije pozalio na kvalitet ili bilo sta drugo, na kraju krajeva ja dajem radnu garanciju pa ako ti se ne svidja ti vratis. Ja igram CS dugo godina i koristim opremu koju ja nabavljam i prezadovoljan sam. Imam Siberiu v2 belu od 2009-e godine i jos mi radi bez ikakvih problema. Inace ne vidim zasto si se nasao ovde prozvanim, dal te ja mozda nisam nekada prevario ili prodao ti nesto sto ne valja ili ne radi? A sto se tice aliexpressa preporucujem ti da narucis nesto sa aliexpressa (ne mora biti gaming oprema) i preprodas umesto sto mene ovde prozivas, zaradices neki dinar. Pozdrav. P.S. Gledam ovaj video i vidim da sve deluje ok. Sta je tu problem? Zasto je prevara ako ti sutra kupis auto za 4000 EUR i nadjes kupca posle za 5000 EUR i prodas. Da li je to prevara ili sposobnost za dobru trgovinu? Pobrkao si locnice. Edited December 18, 2014 by PickYourGames 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Nije problem da se ti ugradis u cenu nekog proizvoda, to je legitimno. Problem je sto pravis istu pricu kao i kinezi na Aliexpressu, prodajes jeftine kineske kopije kao da su original. Problem sa videom i s tvojim oglasom jeste sto proizvodi tu prikazani nisu original. Npr kutija za te crvene Siberia V2 izgleda ovako A ne onako kako je u videu i kako je na tvojim slikama. I na kraju ne pisem ovo da bih ulazio u diskusiju nego prosto da pojasnim svima koji citaju oglas da su u pitanju fejk proizvodi. Samo po sebi proizvod moze i da ne bude tragican, ali to nije onaj proizvod koji ti reklamiras. 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 ocu ja da kupim te fejk ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rev Posted December 18, 2014 Popular Post Report Share Posted December 18, 2014 (edited) Kao prvo hocu da ti kazem da se bavim ovim vec 6-7 godina kada niko nije ni znao za aliexpress, ne znam ni kad je osnovan. Druga stvar ja robu nabavljam od velikog licenciranog distributera i svi proizvodi su original. Npr kad uzmes neki razer mis na aliexpressu od nekog prodavca ne mozes da mu instaliras drajvere jer nije original i ne mozes da ga nadjes na razer supportu, jel tako? Uzmi od mene razer mis i probaj da nadjes drajvere na razer supportu i naci ces, bas zato sto su original proizvodi. Moj distributer prodaje i na aliexpressu, tacno je. Prodao sam 50+ siberia v2 i niko mi se nikada nije pozalio na kvalitet ili bilo sta drugo, na kraju krajeva ja dajem radnu garanciju pa ako ti se ne svidja ti vratis. Ja igram CS dugo godina i koristim opremu koju ja nabavljam i prezadovoljan sam. Imam Siberiu v2 belu od 2009-e godine i jos mi radi bez ikakvih problema. Inace ne vidim zasto si se nasao ovde prozvanim, dal te ja mozda nisam nekada prevario ili prodao ti nesto sto ne valja ili ne radi? A sto se tice aliexpressa preporucujem ti da narucis nesto sa aliexpressa (ne mora biti gaming oprema) i preprodas umesto sto mene ovde prozivas, zaradices neki dinar. Pozdrav. P.S. Gledam ovaj video i vidim da sve deluje ok. Sta je tu problem? Zasto je prevara ako ti sutra kupis auto za 4000 EUR i nadjes kupca posle za 5000 EUR i prodas. Da li je to prevara ili sposobnost za dobru trgovinu? Pobrkao si locnice. Ne znam da li se praviš glup ili si stvarno glup, ali te slušalice nisu original kakvu god ti priču ovde prosipao. Prodaja falsifikovane robe sa sobom vuče bar 3-4 krivična dela, a s'obzirom da ih prodaješ kao original verovatno i krivično delo prevare. Dakle to što radiš ne samo što nije moralno, nego je i protivzakonito. Moj problem nije to što ti pokušavaš da zaradiš, čak nije ni to što prodaješ falsifikovanu robu i kršiš zakon, već je problem što svesno ili nesvesno dovodiš u zabludu članove ovog foruma i smatram da je moja obaveza kao dugogodišnjeg člana da ukažem na to. Edited December 18, 2014 by rev 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Zar ne bi trebalo neki ban da se podeli zbog prevarantskih delatnosti? Ili barem da u naslovu stavi "Prodajem kopije.."? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Al' najjaci su mi ti oglasi prodajem otiginal siberie v2 samo upakovane u foliju. Ili to ili stare par meseci bez kutije i garancije. Pa brate moj. Evo ja sam samo ovde prodao 2 siberije i plus oglasi, svaka je barem imala originalnu kutiju i garanciju, iako je istekla. Ali se ima uvid odakle su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 (edited) Daj ocu kupim fejk bre trebaju mi neke sluske Koja je cena sluski sad stvarno ?! pa gde pobeze ?! Edited December 19, 2014 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 prevara a? pa mislio sam duzmem sluske ove ali posto nisu original, pogledacu negde drugde, hvala reve ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts