Sinistral Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Ukljucujuci i ovaj. Ili makar unpin. Moram da pitam, koja je poenta ovih pinnovanih topica ovde? Od njih 4, 3 su beskorisna. Dice roller program jednog clana od pre 8 godina (kao da ih nema milion na netu), broken link za player's handbook za AD&D (trenutno aktuelna peta edicija) i takodje broken link za neki KOTOR patch... A sva tri stoje na vrhu ovog podforuma 5 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Tako se chuva duh vremena. Shoo. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 Duh vremena su broken linkovi koji ne vode nikuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Ti topici predstavljaju gubitak veze sa detinjstvom usled životnih obaveza, to što su pinovani predstavlja naše uzaludno odbijanje da odrastemo i priznamo da su nam se prioriteti promenili a to što su linkovi broken je surova realnost, and stuff... 1 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 Nemam ja nista protiv navedenih tema (em frpujem, em bas trenutno citam roman o Revanu), samo nekako nepotrebno stoje na vrhu. Neka stoje pri dnu foruma (kao i sve zastarele teme) pa ko je nostalgicar, moze da ih cita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 ako se moderator slaže, skidajte ih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 (edited) ne znam samo koliko puta sam ulazio u topike da ih otkacim i nisam mogao :) a posto ovi newfagovi ne kapiraju i imaju nocne more zbog toga, ucinicu im uslugu :P case closed ovaj topik ce biti zakljucan kasnije Edited December 24, 2014 by G!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts