Jump to content

Lada Niva ovlasceni servis

evgeniy

Recommended Posts

Zavisi sta je riknulo. Ako su cetkice ili neka sitnica onda je reparacija/popravka bolja varijanta i to ti je par hiljada dinara. Ako je crkao rotor/stator moze se desiti da ti jeftinije ispadne da kupis nov nego da repariras stari. U svakom slucaju trazi da ti kazu prvo sta je crklo da znas sta da radis.

Edited by pirun

nije auto pod garancijom vec dosta dugo, nego rekoh da odmah probam sa ovlascenim servisom jer mi je delovalo da su mi tu vece sanse za pronalazenjem novog dela (umesto da nadjem 10 servisa i da u jednom imaju to sto mi treba i da je sumnjive ispravnosti). posto je auto u Vranju, mislio sam da samo vidim koja je cena tog alternatora, da deda potvrdi da je okej sa kupovinom i da mu narucim to "na slepo". 

Ivane, koji je to servis na NBGu?

hvala na informacijama btw, carevi ste!

Ivane, koji je to servis na NBGu?

Nije mi tu vizit karta, ali ako bi na svom internet uređaju otvorio Google, i u njega kucao, recimo, "auto", paaa npr. "električar" i, ne znam, "Vinogradska", mislim da bi našao servis "Boban"...

Zavisi sta je riknulo. Ako su cetkice ili neka sitnica onda je reparacija/popravka bolja varijanta i to ti je par hiljada dinara. Ako je crkao rotor/stator moze se desiti da ti jeftinije ispadne da kupis nov nego da repariras stari. U svakom slucaju trazi da ti kazu prvo sta je crklo da znas sta da radis.

Komplet namotavanje navoja i još ponešto je bilo 11k dok je novi alternator bio 50k, na primer.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR