SavKe Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 (edited) Nisam siguran koliko će ovaj topic da bude interesantan ljudima, ali ako nekom dođe trenutak inspiracije, možemo da imamo ovu temu gde će ljudi da podele svoje vizije karata. Ovde imate odličan generator - http://achievementgen.com/hearthstone/ A ovde se nalazi baza svih artworkova iz WoW TCGa koja može odlično da posluži za pronalaženje arta za vaše karte http://us.battle.net/wow/en/media/artwork/trading-card-game/ Tako da pravite šta vam padne na pamet pa podelite :) Edited November 12, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Kaže se "svoje karte". Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 12, 2014 Author Report Share Posted November 12, 2014 Shw, hvala na ispravci. @Vitja i Alfa Hvala Bogu, pa ovde ne moram da trpim spam i smaranje ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Topic je cool :) Evo nesto bzv, izlupano od pocetka do kraja sa sve novom vrstom karata - undead :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 12, 2014 Author Report Share Posted November 12, 2014 Zar ne bi više išla kao Shaman karta, nego kao Warrior? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Zar ne bi više išla kao Shaman karta, nego kao Warrior? NIje originalno jos jednog al'akira da mu damo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 To sto sam ja fejlovao pravopis, to nista a? Mada na brzinu sam napravio, zeleo sam da podrzim topik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 12, 2014 Author Report Share Posted November 12, 2014 Atelas, zanimljiv ti je koncept karte, ali potrebno je da ubace u igru "groblje" kao aktivnu zonu igre, pored ruke, špila i table, da bi imalo tako nešto smisla. Sa ovom mana cenom, mislim da bi se karta igrala u nekom heavy late game control Priest decku, gde ti je zagarantovan 5+ mana value "dignutog" miniona. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 (edited) nikad nisam igrao ni jedan card game pre hearthstone-a, ne znam koliko je realno imati dotove u igrici Edited November 13, 2014 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 (edited) Legendary mora da bude neko bice iz lora sa licnim imenom. Toxic Horror je obican creep. Prvi boss iz SSC-a (zaboravih mu ime) ili mozda onaj boss iz Maraudona Edited November 13, 2014 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 noxxion! sad cu da fix : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 (edited) morao sam :D edit: ah fuck, moze rope svaki turn onda. nerf undertaker : | Edited November 13, 2014 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts