Jump to content

Kupujem glajdere za Logitech G400


mthd

Recommended Posts

Pazi, ja sam možda i za tu varijantu, da naručimo od nekog iz inostranstva tri neophodna seta (2x za mx518/mx400 i jedan za G5, vidim sad da su drugačiji ipak), možda i više ako nam se još neko pridruži, pa podelimo poštarinu... Davno sam skontao da u Srbiji nećemo naći :-( Ne zna samo je li realan ovaj njihopv shipping calculator, da će nam zaista FEDEX ili USPS poslati ovo u Yugoslaviju za $4.5?

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Kalkulator je realan sigurno, posto je to ona standardna postarina. Meni su neki lekovi koje sam porucivao iz US izlazila postarina DHL-om koji je skuplji $15, ali to je da stigne fazon za 3-4 dana ovde (i plus je to ona neka bocica, pa je vece i teze od ovoga znatno). A ovo ide normalno, plus je to sto narucujes bas malo i lagano, tako da je to to. U krajnjem slucaju oni ti naplacuju na osnovu te kalkulacije tu, bas da se nesto zajebu (sto je realno bas nemoguce) mogu samo da vrate pare onome ko je platio na karticu, ne moze nikako da bude vise. 

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Što znači da ti uopšte i ne čitaš svoj topik :-)

 

Naručimo 3 seta glajdera po ukupnoj ceni od 18 dolara, i podelimo poštarinu od 5 dolara, gde ti platiš dva i po, i ja dva i po dolara... Nađemo još nekog kome treba, onda je dolar i po... Kako ti se tačno to ne isplati?

 

E, sad, ako nema ovde, negde mora da ima...

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...