lancemi3d Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Da li postoji negde u Srbiji neki shop ili sta znam, neki covek koji moze da iskroji neki kostim ako mu pokazete sliku i dimenzije, iz recimo nekog anime-a tipa naruto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Pretpostavljam da dosta toga znaju ovi koji se bave tim anime/japanskim tripom, tipa japanizam sajam i to. mislim da bi Dz sa foruma i možda Luka mogli da ti daju neku pomoć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Ako imas slike i pare, voljan si da objasnis jasno i glasno sta zelis, svaki krojac moze da ti isije sta hoces. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Pretpostavljam da dosta toga znaju ovi koji se bave tim anime/japanskim tripom, tipa japanizam sajam i to. mislim da bi Dz sa foruma i možda Luka mogli da ti daju neku pomoć. Njoj sam poslao poruku jos pre nego sto sam otvorio topik :P Pa slike mogu naci na netu, a spreman sam i da iskesiram to nekih 2-3 hiljada dinara. Sta vi mislite po vasoj proceni ako ste nekada isli kod krojaca, koliko bi ovakav kostim mogao da kosta? http://www.bigboxsave.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/a/naruto-akatsuki-cosplay-cos.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 2-3 hiljade nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Highneck-High-neck-Japan-Anime-Cartoon-Cosplay-Naruto-Uchiha-Itachi-Costume-Stage-Wear-Dress-Coat-Cloak/726734694.html izadje oko 2600 dinara sa sve donosenjem iz Kine... easy :) Hvala svima u svakom slucaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Molim te slikaj se kad ga obuces. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Molim te slikaj se kad ga obuces. S obzirom da cu ga naruciti za 5 dana, i da je dostava 15-39 dana koliko sam skapirao, negde krajem septembra verovatno cete moci da me nadjete u gradu, verovatno cu praviti krugove po knez mihajlovoj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Ни мање ни више него Итачи, а? Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 S obzirom da cu ga naruciti za 5 dana, i da je dostava 15-39 dana koliko sam skapirao, negde krajem septembra verovatno cete moci da me nadjete u gradu, verovatno cu praviti krugove po knez mihajlovoj :D ali zar nije prosla mala matura 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Ни мање ни више него Итачи, а? u nekom drugom kostimu bi izgledao stvarno smesno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Ни мање ни више него Итачи, а? Pa znas i sam da svi clanovi Akatsuki-ja nose ove mantije, tako da je ovo samo prodavac naveo Itachi-ja, meni je bio vazan samo fazon :D u nekom drugom kostimu bi izgledao stvarno smesno ahahhahaha iskreno, ne pronalazim se u nekom drugom, svakako da to nebi bilo to :D evo ti plus od mene dobar si covek! ali zar nije prosla mala matura Bas si smarac :) bas onako, ne znam, bezveze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 nhf lancemi ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 sramota me Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Svi nose, ali je jedino Itachi badass, Sasori npr izgleda kao sator. Cudo da neces Minato-ov plast, vatra, ovo, ono, magnet za zene.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Svi nose, ali je jedino Itachi badass, Sasori npr izgleda kao sator. Cudo da neces Minato-ov plast, vatra, ovo, ono, magnet za zene.. Itachi brat rodjeni :) Ja sam gledao Naruta kao klinca ranije, i otkad sam dobio igricu za Steam i presao je, vec znam jedno 100 epizoda koje ce se desiti sad uskoro... no opet gazim Shippunden i mnogo je gotivno sve. Zbog igrice sam poceo da gotivim anime zanr i Death Note mi je sledeci na listi. Takodje, poceo sam da uzivam uz Hentai. Tako da Akatsuki 4 life ! Sasori mi je gotivan mogu sad da ti pricam do sutra ali offtopik bi bio prevelik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Kako mozes da znas? Ja citam Mangu i pratim Anime od 2006-e, i evo sad da me jebes nemam pojma kako ce Naruto i Sasuke da isikicaju Kaguya-u.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 nadam se da koristis zastitu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Kako mozes da znas? Ja citam Mangu i pratim Anime od 2006-e, i evo sad da me jebes nemam pojma kako ce Naruto i Sasuke da isikicaju Kaguya-u.. Brate nisam napomenio da sam na 74 epizodi shippundena... a u igrici ti je zaokupljen ceo cini mi se 4-ti ninja war... tako da je to tih 100 epizoda koje mi stizu uskoro... mozda nije 100 ali je brda i smor je sto znam sta ce se desiti :) ali ipak cu odgledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Nije 100, nego skoro 300 :) Brate, strip ti ide skoro godinu dana unapred, znas koji je tek meni smor. Bice posle impresivnih borbi koje jedva cekam da vidim kako ce animirati. A sto se tice igrice, ona donekle prati pricu, ali nije sve isto kao u stripu i crtacu.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Nije 100, nego skoro 300 :) Brate, strip ti ide skoro godinu dana unapred, znas koji je tek meni smor. Bice posle impresivnih borbi koje jedva cekam da vidim kako ce animirati. A sto se tice igrice, ona donekle prati pricu, ali nije sve isto kao u stripu i crtacu.. Znam to, dosta drugara mi kuka sto mora da ceka sedan dana na epizodu, jos sad skoro se desilo da nisu prikazali epizodu, secam se da su drhtali, neki cak dobili i temperaturu. Ja to polako, u proseku 2 epizode na dan, pratim u miru, uzivam :) necu da zduvam sve u dve nedelje pa da drhtim posle zajedno sa njima :D A manga sam cuo da je kul, i da ide malo unapred, zato se nikad nisam ni interesovao za nju :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Epizoda se crta po jednom Manga poglavlju. Ako bi pratili samo pricu, anime kasni 80ak poglavlja/epizoda, ali, u anime ubacuju i filler epizode i onda se to razvuce.. U proseku posle 20 epizoda price idu 20 filler epizoda kojih nema u glavnom toku radnje i izgubis volju dok se vrate na pricu. Zato, citas mangu i ne gubis vreme :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 ludnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 kovin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 aj stvarno obrisite ovo, pomislice ljudi da smo svakakav forum Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts