Bliss Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 hoces reci da je G furao divco? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 (edited) Koliko sam ja zapazio, u svim radnjama sto nije deltin nike je tier 1 kineska kopija, dakle najbolja kopija ali kopija (ne samo tih nego generalno nike patika). Jedino sto sam naleteo da je legit je Air Force 1. kopija kao nelegalna kopija ili kopija kao prebacicemo proizvodnju u kinu za ove banana drzave ? mislim stagod bilo, realno sam se smorio jer je patika delovala fenomenalno dok me umalo nije totalno sjebala Edited August 11, 2014 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Не мора да значи да је копија :) Дешава се свашта https://www.youtube.com/watch?v=-qNeNzaD5YE Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Kopija kao nelegalna kopija. Kada odes u Kinu ti svaki zivi odevni proizvod svake velike marke imas u 3 kategorije, iliti 3 lvla kopiranja. 3 najlosiji i 1 najverniji originalu i najskuplji. Kod nas sve sto nije delta ima tu tier 1 kopiju. Djak (mislim da je kod njih cak tier 2), sport vision, planeta, ne sve ali 80% patika sigurno, tj bar sam ubedjen. A i kada pogledas realno sto bi delta drzala cene skoro x2 skuplje od ostalih? (inb4 because lihvari i monopol) guglaj ako te zanima "how to spot fake jordans" , evo neki link sto sam nasao http://www.ehow.com/how_4869044_tell-jordan-shoes-fake.html Pricam ti samo zato sto su Jordan maltene najkvalitetnije patike koje sam ikada nosio, 6 godina sam ih koristio za kosarku i svaki put kada sam ih obukao ulozak je davao osecaj kao da si usao u sveze kupljenu patiku. I ja licno nisam u delti kupio nesto jedno 5 godina, zapravo prekjuce sam uzeo neke patike u sport visionu, ali treba znati sta uzimas. I verovatno ima neko kome je 6 meseci trajala patika iz delte a kome je 3 godine patika iz djaka, ali ovde pricamo o autenticnosti patike, i jako su mi sumnjive ove iz radnji sto sam nabrojao. edit: @G: Jesi uzeo sa tog sajta sportizmo.rs? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 http://www.bizlife.rs/vesti/71254-delta-gubi-nike Изгледа да је спорт вижн преузима од делте дистрибуцију за Најк :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 http://www.bizlife.rs/vesti/71254-delta-gubi-nike Изгледа да је спорт вижн преузима од делте дистрибуцију за Најк :) Mozda su dosli do tier 0 fejkova? :P Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ove sledeće na redu za kupovinu: Ove zbog tima koji pratim: Ove ako nađem ikada preko kupujem po cenu gladovanja: Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 (edited) @longli pa uzeo sam u toj nekoj radnji ala sportvision ovaj sportizmo je prosto prvi na google searchu izasao ... mislim secam se da sam uzeo na nekom nike popustu kada je u svim radnjama bio isti popust na sve nike patike tako da se meni vise cini da je to sistematican zvanican uvoz nike proizvoda iz kine, cak mi se cini i da pise made in prc, kao nike iz kine a ne kao kopija neceg sto je proizvedeno u lupam usa a ono iz kine poprilicno dobro znam da je u kini moguce naruciti kopiju bilo cega, ali mi je neverovatno da je u 99% radnji u srbiji se valja ilegalna kopija pod istim komercijalnim uslovima, i sa istim promo akcijama , reklamama i tome slicno @kali djinobili brat po mukama @yogi uf ove prve i trece su fenomenalne :) Edited August 12, 2014 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Nikad nisam furao Jordanke, jedino na taj fazon sto sam imao su ove Converse, i bile su preterano udobne i trajale su 4 duge sezone..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 jebote koliko ruznih patika na jednom topiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Moze Gagi? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 g: 99% su fejk, ja evo ubi se zadnjih pola sata da nadjem oficijalni review/sajt ili sta vec sa tvojim modelom, ladno ne mogu da nadjem . oficijalni model je imao izgleda beli logo jordan umesto crvenog , plus dublja patika i bolje uradjena u odnosu na ovu tvoju sa slike. pre nedelju-dve sam sa devojkom isao do office shoesa u knez mihajlovoj i lagano su joj prodali vans fejk / cak i na ali expresu kineska kopija 6-og reda izgleda bolje... kako nisam imao pojma za te modele nisam mogo da joj pomognem pri kupovini... reklamirala je ( jer je jedna bila veca od druge pozadi ) zamenili su joj , ali isto su joj dali fejk :)))... tako da u sred beograda lokal 800 m2 prodaju fejkove LOL ovo sto je longli ispricao je takodje istina na nasu zalost, prodaju treci tier u 90% prodavnica .... da ne pricam o starkama gde u nasoj zemlji nema da se kupi original nigde . a valjaju ih skuplje nego u usa -lol elem back on topic : http://kicksdeals.com/gallery/25-jordan-facts-that-will-blow-your-mind/form-follows-function/ jako dobar tekst ! grujo: ne truj mi topic, pod br.2 idi na ebay kucaj red october pa izaberi ti porucim jedne - pisi na rashod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Znaci sve divco :/ Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Moze Gagi? necemo preterivati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 28, 2014 Author Report Share Posted November 28, 2014 Danas je tzv. Black Friday, kao i svake godine Jordan nam donosi killer release , danas je to jedna od najjocekivanijih ( ili kako bi ameri rekli most anticipated :) ) izdanja u ovoj godini Air Jordan 6 Black Infrared : naravno sold out su za 15min :)) pa ko uvatio uvatio :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Uh, good stuff :) Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Majstor bora Posted November 28, 2014 Popular Post Report Share Posted November 28, 2014 Na zalost u Srbiji vecina prodavnica drzi fejk robu. Imam prijatelja koji je komercijalista u djaku i kaze da svi uzimaju zapravo od istog dobavljaca i da je to mahom sve kopija originala. Oni kupe za 15 evra par bukvalno i onda prodaju za 120 evra u Srbiji i to prolazi jer inspekcija ne radi nista... Inace u Srbiji je Hugo Boss radio kontrolu robe. Dosli ljudi iz Nemacke prosli kroz sve prodavnice koji drze kao njihovu robu i ustanovili da je 58% robe kopija. Znaci vise od polovine stvari koje kupite su zapravo fejk. Ono sto je najgore je sto je trziste u Srbiji toliko monopolizovano i sjebano da se za velike pare prodaju kineske kopije. Ovde na rasprodaji mozete da kupite nike patike za trcanje koje su kostale 120-130 evra za 50-60 i slicno. Dok u Srbiji kopija toga kosta skuplje nego ovde original. Tezak fail... Desava se inace i na originalima da puknu i da se nesto osteti ali imate garanciju pa vratite i dobijete nove. Ne znam da li ti G mozes da trazis da ti zamene ali bi trebalo da mozes. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 To ja pricah pre par strana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Danas je tzv. Black Friday, kao i svake godine Jordan nam donosi killer release , danas je to jedna od najjocekivanijih ( ili kako bi ameri rekli most anticipated :) ) izdanja u ovoj godini Air Jordan 6 Black Infrared : naravno sold out su za 15min :)) pa ko uvatio uvatio :) koji klasik dzordanka auh, ona crvena trojka grujina isto bi mogla da se useta u ormar. :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts