gruja Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 I realno, nije slucajno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 danas sam gledao liverpul, kao i proslog vikenda protiv Vile i ono sto mi je mnogo puta zapalo za oko je bilo koliko cesto baloteli zaostane za ostatkom ekipe u napadu. X puta kada je neko u sesnaestercu ili na ivici on je jedno 10,15m blize centru. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 pa koliko volim ovu premier ligu jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! jebi bre, jebi! poz za druga towera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Engleske sudije, nadmena govna, bez i malo osecaja za fudbal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 :DDDD Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Zajebao sam se kad sam pomislio da postoji objektivnost na ruru. 1. Nije dosudio drugi zuti De Laet-u u vise navrata, trebao je da ide na klupu jos u prvo poluvreme. 2. Prvi gol je bio iz auta. 3. Nije dosudio faul u napadu, i nakon toga je dao penal bez kontakta uopste. Ako neko kaze da je Junajted licno izgubio tekmu onda nema o cemu da pricamo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Realno, ovaj Klatenburg je jedno od vecih govana ikada.Onaj penal se ne svira ovde kad se nateze Zvezdi ili Partizanu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Prvi gol nema govora da je lopta izasla pre centarsuta, penal nije bio, ali ti ne mozes takodje da kazes da je junajted zasluzio da pobedi, jer apsolutno nije :) Nije ni prvi, ni poslednji put da je sudija sjebao tekmu, tako da ne znam cemu cudjenje :) btw lepo je bilo dok su bili cika fergi i deda mraz veb tu da donose bodove junajtedu, ali je uvek sve bilo ok, a sada cim se desila prva greska dize se buka :))) 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 Zajebao sam se kad sam pomislio da postoji objektivnost na ruru.2. Prvi gol je bio iz auta. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Kako Junajted nije zasluzio da pobedi? Oces da mi kazes i da juce Liverpool nije zasluzio da izgubi? Tvrdim da je topka bila u autu kod prvi gol dok ne izadje snimak i se ne potvrdi da nije bio aut. Penal nije bio, ali ga je dosudio, i dao im psiholosku prednost ispred Junajteda. Jebeno je lako da komentarises bez argumenta i da pises odgovora tipa HAHAHA RENOME TIM LOL LIVERPUL OSVAJA! Zasto nisam komentirao nista nakon prve 2 utakmice kad smo izgubili i odigrali remi? Pa tada je greska bila u Junajtedu, znaci u timu, u odbranu i u sredinu. Ovu utakmicu smo imalu u dzepu, 3 gola, izvrsna sredina i napad, lester nisu ni napadali. Dao je direktni crven Bleketu a nije dosudio drugi zuti na Laetu u vise navrata, i to je imao lik 2 faula iza ledja nakon prvi zuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 (edited) Ali je, u stvario, bio Kako je bio, objasni molim te? https://vine.co/v/O7mZ5qP3zTL Edited September 21, 2014 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 Druže, Junajted je primio pet jebenih golova od Lestera i tebi je sudija najveći krivac :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Nije mi sudija jedini krivac, ali je odigrao ogromnu ulogu u ovaj poraz :) To da treba da se radi na odbranu stoji, ali ne mozes da budes jednostavno ramnodusan i da kazes da je Junajted sam licno izgubio game :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 I cekaj, ti si ubedjen da je junajted zasluzio da pobedi? ako je tako, ja ne znam dal uopste treba da se nastavlja diskusija.. i da onda si u pravu da nema objektivnosti na ruru :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Vitjy, prestacu da komentarisem za ovaj game nakon ovaj tvoj komentar, ali iskreno, mislio sam da si bolji od ovoga sto pokazujes sa komentarima :) Nastavi sa ove tvoje neargumentisane komentare, produzi da lupas gluposte pa nadam se da ces moci da vodis diskusiju u idninu sa neko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 ja mislim da si samo bezobrazan i nevaspitan,a poznavanje fudbala je cak i nebitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Ali kada ga je Kambi dao, radovao sam se kao kada ga je dao na Meaci protiv Barselone :DDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted September 21, 2014 Popular Post Report Share Posted September 21, 2014 ne vidim da sam igde i pomenuo sudiju i utakmicu uopste ali ti si kompleksas sa renomeom 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 otkrio si rupu na saksiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Navijaci ManU-a su inace poznati po objektivnosti. Druga sezona od kako corava kornjaca nije tu da namesta sudjenje i odmah kuknjava kako su osteceni. Pa nije vam sudija uvalio petardu jbt. Samo ste navikli na tu vrstu povlascenosti, a sad, kada je nema,ste tu gde vam je i mesto. 1 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Izvinite sto ne postujem renome :( Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Bice zanimljiva borba za drugu poziciju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Usao Frenk za Siti :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted September 21, 2014 Popular Post Report Share Posted September 21, 2014 Sipaj Frenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [roflmao] 5 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĐAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts