mohr Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 istripovao si nešto, ima gejms u novom sadu vi ste na tvoju zalost tek treci :P,salu na stranu,2 u bg,1 nbg,1 ns,1 kg,do skoro imao u nisu u merkatoru,vec neko vreme nema a nemam nikakve informacije hoce li biti negde u skorijoj buducnosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 pljasnuo se robin vilijams, komicar patio od depresije, koja ironija 1 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 a izgleda da je malo patio i od droge i alkohola... ali, stvarno je bio mega car Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 teskoje iz nocne u prvu laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 dobro jutro :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 pljasnuo se robin vilijams, komicar patio od depresije, koja ironija "Hajde, samo jos malo da ti oduzmem vremena. Ispricacu ti jednu pricu. Mislim da objasnjava i naseg klovna. Bio jednom jedan veliki klovn, Grok, tvorac svih potonjih, modernih klovnova u cirkusima. Do njega su klovnovi sluzili kao sredstvo za udaranje i valjanje. On je osmislio svaki svoj nastup. Digao je nastupe do umetnosti. U njegovo doba ljudi su odlazili u cirkus samo da njega vide, da se siti ismeju, da uzivaju. Jednoga dana, u jednom gradu, kod nekog psihijatra dolazi covek, tuzan, pretuzan, trazi lek za svoju tugu. Kaze njemu doktor: "Vi ste u dubokoj depresiji, ali imam za vas najefikasniji lek. Nisu to nikakve pilule, nikakva moja terapija. Znate, u nasem gradu gostuje cirkus u kom nastupa veliki klovn Grok. Idite, pogledajte ga. On vam je najsigurniji lek. On ce vas oraspoloziti." A covek ce na to psihijatru: "Ja sam Grok."" 2 https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 posle mesec dana konacno u bgu dome slatki dome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Koliko mi je danas nesto bilo tesko da ustanem ne vera. Valjda cu se razbuditi tokom prepodneva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 SAMO REJV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=n2KgZMrmdAY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 (edited) umro Robin Vilijams :(( edit: vidim sad da vec ima topik. Edited August 12, 2014 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 (edited) :D:D:D: DDD gde si Maro, šta ima? jesu li ti odobrili minus? jesi li bila na moretu? kakva je voda bila? :D:DDD edit: marinice* Edited August 12, 2014 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 umro Robin Vilijams :(( edit: vidim sad da vec ima topik. Поред тог засебног, сва срећа да није помињано ни на овом топику. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 dobra stvarcica Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 (edited) izvinjavam se, nisam bila na netu, nisam videla. a bas sam se smorila kad sam procitala vest. :D:D:D: DDD gde si Maro, šta ima? jesu li ti odobrili minus? jesi li bila na moretu? kakva je voda bila? :D:DDD edit: marinice* bila sam Mare, upravo sam se vratila. sad mogu da te slusam na bir festu! minus je odavno iskoriscen! voda je bila predobra i precista! sve pohvale Edited August 12, 2014 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Stiv Balmer kupio Kliperse - http://www.theverge.com/2014/8/12/5995119/steve-ballmer-now-owns-the-la-clippers pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 ko je stiv balmer i sta su klipersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 neki paori. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 "Hajde, samo jos malo da ti oduzmem vremena. Ispricacu ti jednu pricu. Mislim da objasnjava i naseg klovna. Bio jednom jedan veliki klovn, Grok, tvorac svih potonjih, modernih klovnova u cirkusima. Do njega su klovnovi sluzili kao sredstvo za udaranje i valjanje. On je osmislio svaki svoj nastup. Digao je nastupe do umetnosti. U njegovo doba ljudi su odlazili u cirkus samo da njega vide, da se siti ismeju, da uzivaju. Jednoga dana, u jednom gradu, kod nekog psihijatra dolazi covek, tuzan, pretuzan, trazi lek za svoju tugu. Kaze njemu doktor: "Vi ste u dubokoj depresiji, ali imam za vas najefikasniji lek. Nisu to nikakve pilule, nikakva moja terapija. Znate, u nasem gradu gostuje cirkus u kom nastupa veliki klovn Grok. Idite, pogledajte ga. On vam je najsigurniji lek. On ce vas oraspoloziti." A covek ce na to psihijatru: "Ja sam Grok."" Ubih se da se setim gde sam čuo ovu priču, sigurno ima više varijanti: https://www.youtube.com/watch?v=ael2ojGGUok "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 drurgovi, ako je neko ab krvna grupa i voljan je da da krv, neka mi se javi na pm, hvala poe The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 znam da ima varijanta da se donira određena krvna grupa u zamenu za drugu, ja sam B+, ako doktori to dozvole, rado bih donirao... poslao bih ti na pm, ali sam blokiran... nhf ofc Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 znam da ima varijanta da se donira određena krvna grupa u zamenu za drugu, ja sam B+, ako doktori to dozvole, rado bih donirao... poslao bih ti na pm, ali sam blokiran... nhf ofc cisto da vidi peja posto si verovatno ignorovan :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 ma nemoguće Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 umro sam pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts