Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

istripovao si nešto, ima gejms u novom sadu :tf:

vi ste na tvoju zalost tek treci :P,salu na stranu,2 u bg,1 nbg,1 ns,1 kg,do skoro imao u nisu u merkatoru,vec neko vreme nema a nemam nikakve informacije hoce li biti negde u skorijoj buducnosti...

pljasnuo se robin vilijams, komicar patio od depresije, koja ironija

"Hajde, samo jos malo da ti oduzmem vremena. Ispricacu ti jednu pricu. Mislim da objasnjava i naseg klovna. Bio jednom jedan veliki klovn, Grok, tvorac svih potonjih, modernih klovnova u cirkusima. Do njega su klovnovi sluzili kao sredstvo za udaranje i valjanje. On je osmislio svaki svoj nastup. Digao je nastupe do umetnosti. U njegovo doba ljudi su odlazili u cirkus samo da njega vide, da se siti ismeju, da uzivaju. Jednoga dana, u jednom gradu, kod nekog psihijatra dolazi covek, tuzan, pretuzan, trazi lek za svoju tugu. Kaze njemu doktor: "Vi ste u dubokoj depresiji, ali imam za vas najefikasniji lek. Nisu to nikakve pilule, nikakva moja terapija. Znate, u nasem gradu gostuje cirkus u kom nastupa veliki klovn Grok. Idite, pogledajte ga. On vam je najsigurniji lek. On ce vas oraspoloziti." A covek ce na to psihijatru: "Ja sam Grok.""

• Upvote (+1) 2

umro Robin Vilijams :((

edit: vidim sad da vec ima topik.

Поред тог засебног, сва срећа да није помињано ни на овом топику. :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

izvinjavam se, nisam bila na netu, nisam videla. a bas sam se smorila kad sam procitala vest.

:D:D:D: DDD gde si Maro, šta ima? jesu li ti odobrili minus? jesi li bila na moretu? kakva je voda bila? :D:DDD

edit: marinice*

bila sam Mare, upravo sam se vratila. sad mogu da te slusam na bir festu! minus je odavno iskoriscen! voda je bila predobra i precista! sve pohvale Edited by mnjah

"Hajde, samo jos malo da ti oduzmem vremena. Ispricacu ti jednu pricu. Mislim da objasnjava i naseg klovna. Bio jednom jedan veliki klovn, Grok, tvorac svih potonjih, modernih klovnova u cirkusima. Do njega su klovnovi sluzili kao sredstvo za udaranje i valjanje. On je osmislio svaki svoj nastup. Digao je nastupe do umetnosti. U njegovo doba ljudi su odlazili u cirkus samo da njega vide, da se siti ismeju, da uzivaju. Jednoga dana, u jednom gradu, kod nekog psihijatra dolazi covek, tuzan, pretuzan, trazi lek za svoju tugu. Kaze njemu doktor: "Vi ste u dubokoj depresiji, ali imam za vas najefikasniji lek. Nisu to nikakve pilule, nikakva moja terapija. Znate, u nasem gradu gostuje cirkus u kom nastupa veliki klovn Grok. Idite, pogledajte ga. On vam je najsigurniji lek. On ce vas oraspoloziti." A covek ce na to psihijatru: "Ja sam Grok.""

Ubih se da se setim gde sam čuo ovu priču, sigurno ima više varijanti:

https://www.youtube.com/watch?v=ael2ojGGUok

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

znam da ima varijanta da se donira određena krvna grupa u zamenu za drugu, ja sam B+, ako doktori to dozvole, rado bih donirao... poslao bih ti na pm, ali sam blokiran...

nhf ofc

cisto da vidi peja posto si verovatno ignorovan :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...