Hegedis Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Pozdrav ljudi , zanima me kakva je ovo igra , znaci jel free ili sta? Potpuni sam pocetnik i ako neki oma neki savet ili kljuc , sta vec treba nek mi malo pomogne , zeleo bi da pocnem da igram? Hvala unapred!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Igra je free to play. Skini bnet klijent i preko njega skini igricu. Upalis i igras :) A sto se tice kakva je igra to moras sam da vidis. Pogledaj neke streamove ili klipove sa youtube-a da vidis kako izgleda od prilike. Ali naravno dok sam ne upalis odigras koji i osetis dal je za tebe ne vredi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Besplatna je, idi na sajt igre i preuzmi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Za pocetak... sve je tu http://us.battle.net/hearthstone/en/ Za nastavak... masa twitch kanala, youtube linkova, korisnih sajtova i foruma. Sve zavisi koliko zelis da se uneses u materiju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegedis Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 (edited) Hvala svima na brzim , odgovorima!!! Edited June 20, 2014 by Hegedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts