Jump to content

Ko su najpoznatiji Hearthstone streameri?


rur_bot

Recommended Posts

Hearthstone HoW

Ako bilo šta u životu želite da naučite da radite dobro, pa tako i da igrate Hearthstone, poželjno je da dozvolite da vas neko nauči i usmeri. Ukoliko ne poznajete nekog iskusnijeg Hearthstone igrača, ne očajavajte, jer postoji puno poznatih “pro” igrača koji svoje vreme koje provode igrajući dele uživo na internetu tako što streamuju (prenose uživo) svoje sesije, najčešće na twitch.tv sajtu. Postoji u puno “how to” vodiča na internetu, ali najbolje znanje se stiče kada gledate nekoga u praksi. Verujem da našim iskusnijim čitaocima ovaj članak neće biti toliko zanimljiv, ali isto tako i da je potrebno usmeriti novije igrača na praćenje najboljih koje internet trenutno može da ponudi. Kriterijumi su kvalitet igranja i zabava, a ovo je naš izbor:

 

Trump ( http://www.twitch.tv/trumpsc )

trump

 

Pre nego što je počeo sa ozbiljnim igranjem Hearthstona, Trump je na svom twitch kanalu bio poznat kao StarCraft 2 streamer koji je igrao Terana. Sa izlaskom Hearthstona se prebacio na igranje ove igre, i ubrzo postao jedan od ubedljivo najpopularnijih streamera na sceni. Njegove igračke sesije svake večeri prati neretko i preko 20 hiljada ljudi, što je fascinanta brojka. Svoju popularnost zaslužio je pre svega svojim odličnim poznavanjem same materije igre, ali i  svojim karakterom i zanimljvim, često čudnim trenucima koji se dešavaju tokom njegovog strimovanja. Kao igrača karakteriše ga želja da iz svake karte izvuče maksimum, poznat je kao “pohlepan” igrač koji zarad veće vrednosti koju može izvući iz svojih karata često ide linijom većeg rizika, koja ga u partiji može ili odvesti u propast ili u odlučujuću prednost. Reči koje opisuju njegovo igranje su “value” i “greedy”. Tokom svojih prenosa stalno skreće pažnju publici na njegov tok misli, kao i na razvoj svojih budućih poteza, dok trenutne poteze objašnjava detaljno zašto je i kako izveo. Najpoznatiji je kao arena igrač, verovato i najbolji trenuto, ali ga često možemo gledati i kako igra contructed partije, kako na svom streamu, tako i na turnirima. Uglavnom svoje seseije igra u periodu između 20h  do 3-4 h ujutru po našem vremenu.

 

Amaz (http://www.twitch.tv/amazhs)

amaz

Amaz nam dolazi iz Hong Konga i sa svojim streamom je počeo tek januara meseca ove godine, gotovo pola godine nakon izlaska igre. Vrlo brzo je stekao popularnost zbog svoje neverovatne harizmatičnosti, jedan od najsrčanijih igrača na sceni. Tokom svojih prenosa često ima emotivne izlive (čuđenja, šokova, izlive radosti, neverice), teško je to objasniti rečima, potrebno je jednostvano videti. Ima onih koji ga smatraju iritantnim, ali takvi su u manjini i mnogima je jedan od najzabavnijih igrača za gledanje. Poznat je kao priest igrač koji gotovo isključivo na svom streamu igra priest klasu. Skoro je uspeo da sa potpuno novim akauntom stigne do legendary ranka sa f2p priest špilom. Često je u stanju da uradi neverovatne poteze i stigne do pobede na način koji je jako teško videti, ali je poznat i kao “prorok” koji često prodeklamuje poteze protivnika pre nego što ih oni sami odigraju. Na do sada najvećem Hearthstone turniru, Dreamhack u Bukureštu, ispao je u polufinalu od osvajača turnira Gaare. Svoje igračke sesije uglavnom prenosi u popdnevnim satima po našem vremenu.

 

Kripparian ( http://www.twitch.tv/nl_kripp )

kripp

 

Jedan od najpoznatijih internet “nolajfera” Kripp je svoju slavu stegao igrajuću Diablo 3 gotovo danonoćno na svojim streamovima, i među njegovom velikom internet publikom važi za “hardkor” gejmera. Hearthstone igra od samog izlaska igre , i neki njegovi stari fanovi mu prebacuju igranje Hearthstona, smatrajući da je igra previše “neobavezna”, ali je njegova baza fanova i dalje jedna od najvećih u Hearthstonu zajednici. Kao i Trump, i Kripp važi za, uglvanom, arena igrača, i svoje znanje arene je doveo do maksimuma, te možete naučiti jako mnogo posmatrajući njegove arena sesije. Constructed uglavnom igra iz zabave, praveći svoje špilove, umesto da igra sa trenutno popularnim i proverenim špilovima. Poznat je po svom sarkazmu i oštrom jeziku, kao i po želji da u duhu dobre zabave brutalno pobeđuje svoje protivnike i kada to nije potrebno. Poslednjih meseci je i jedan od najpoznatijih voditelja svih važnijih Hearthstone događaja, i njegovi komentari partija značajno doprinose razumevanju poteza igrača čije mečeve gledamo.  Sesije su mu uglavnom u ranim popodnevnim satima po našem vremenu.

 

Reynad (http://www.twitch.tv/reynad27)

 

1DtDJgL

 

Nezvanični kapiten TempoStorm klana, Reynad je jedan od najinovativnijih igrača na sceni.Mnoge popularne špilove iskonstruisao je upravo on, a zbog prevelikog samohvaljenja, postalo je popularno u šali reći da je svaki popularni špil napravio upravo on. U pitanju je vrlo mudar igrač koji svoje poteze dugo i dubinski promišlja, ali je poznat i po svojoj gordosti, igrač koji često ne može da prikrije nervozu i negodovanje kada gubi. Većinu lader sezona završavao je među top legendary igračima, a poslednje sezone završio je na 8 mestu američkog servera. Na njegovom streamu ( u večernjim terminima) ga možete gledati kako se penje na laderu, ali i kako isprobava i istražuje neke nove varijacije špilova, pa ćete možda prisustvovati stvaranju nekog novog popularnog špila.

 

Total Biscuit ( https://www.youtube.com/channel/UCy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ )

Totalbiscuit

Jedan od najpoznatijih kritičara video igara današnjice, Total Biscuit, takođe je i veliki fan Hearthstona. Ranije je redovno igrao svoje Lord of the Arena sesije ( arena partije), a u vreme kada je još bilo jako teško imate i par legendarnih, a kamoli sve legendarne karte,  pravio je blesave špilove koji su u potpunosti bili saštavljeni od legendarnih karti. Od njega nećete naučiti mnogo o igri ali ćete garantovano plakati od smeha, jer njegove partije i reakcije su oličenje haosa i neočekivanog. Danas uglavnom pravi tematske špilove čiji je cilj ne da budu najbolji, već da imaju zajedničku tematiku/mehaniku karata, pa je samim tim zabava još veća. Svoje partije ne prenosi uživo već ih obraćuje i naknadno kači na svoj youtube kanal.

 

Hafu ( http://www.twitch.tv/itshafu )

mqdefault

 

Za kraj smo na listu rešili da stavimo i napopularanijeg ženskog streamera, Hafu. Hafu je dugo godina bila poznata kao WoW igrač i verujemo da će je veterani ovog legendarnog mmo prepoznati. Od izlaska Hearthstona ona se posvetila igranju ove kartaške igre. Uglavnom igra arene, ali je i odličan construced igrač i jako se dobro snalazi u oba okruženja. Njeni streamovi su kako poučni tako i zabavavni, jer možete očekivati jednu drugačiju atmosferu od one sa muškim streamerima. Često na streamu drži časove igrnja manje iskusnim igračima, pa je to i dodatni vid učenja igre, ali i zabave jer komunicira javno sa igračem kome drži časove. Njeni streamovi uglavnom počinju u ranim popodnevnim časovima, ali nema pravila.

 

Ovu našu listu nikako ne treba uzeti kao zapisanu u kamenu, ovo su igrači koje mi smatramo zabavnim i informativnim, i čije je znanje pomoglo mnogima da bolje razumeju ovu igru. Na otvorenom internetu postoji jako puno odličnih i popularnih pro igrača koji streamuju svoje igre, neki od njih su Kolento, Massan, DuckWingFACE, Admirable, Realz i mnogi drugi poznati igrači, a na vama je da otkrijete čij vam stil najviše odgovara.

http://klanrur.rs/ko-su-najpoznatiji-hearthstone-streameri/' send='true' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Pročitajte na sajtu!
group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...