25cm-Matori Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Istinu zbori! Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 ja sam dementan, misevi su sensei raw. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10314685_238314899691588_9172344195441608237_n.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Hoce biti turnira? Koliko ekipa ima? 2 Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 1. Ljudi kukaju kako nam je scena jadna. 2. Neko se organizuje da napravi nesto. 3. Bolidi pljuju po tome kako nije na International nivou koji inace oni zasluzuju posto su bogom dani pro gejmeri. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riddle. Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 1. Pretpostavljam da ce turnira biti, koliko ekipa je do sad prijavljeno? 2. Kad izlaze grupe i satnica? 3. Kad je okvirno pocetno vreme u subotu? Pitam jer mi je ispit u 8 ujutru. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 16, 2014 Author Report Share Posted June 16, 2014 (edited) U 9 ce poceti turnir u subotu. naravno turnira ce biti. izbacicu ekipe kroz pola sata sat. grupe i satnica izlaze u petak. do cetvrtka traju prijave. molim sve koji su uplatili ili planiraju da uplate da posalju sliku uplatnice i ime ekipe na andre@fnatic.com Prijavljene ekipe: 1) 25cm 2) Jamaica 3) mYi 4) StrawHat Nakamas 5) Celadon eSports 6) Eva gaming 7) Srbi Jebaci 8) BS 9) Lagano 10) xoxo 11) Vizeris 12) kao sto vec rekoh prijave i uplate traju do cetvrtka. ako vas nema na spisku a prijavili ste se - javite mi se na mail ili pm Edited June 19, 2014 by ANdre~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) 'Srbi Jebaci' osvaja Edited June 16, 2014 by Souldrinkah 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Ajmo nasi! JEBI MATORIIIIIIII! :D Oce biti stream neki? 1 Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 bice stream na gamepub dailymotion kanalu. http://www.dailymotion.com/GamePub Molim sve koji nisu na spisku da se jave putem mail-a ili pm-a ovde na ruru. Prijave i uplate traju do veceras. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 (edited) Ostalo je jos jedno mesto za turnir, ogranicicemo na 12 ekipa zbog formata takmicenja posto ocigledno 16 timova nece biti. Sutra tokom dana cu izbaciti format takmicenja i satnice. Obavezno ponesite svoju opremu. Edited June 19, 2014 by ANdre~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 Finalni broj ekipa za turnir je 11. Turnir pocinje u 10 ujutru. Grupe i satnice ce biti okacene kroz sat vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 (edited) Evo objave formata takmicenja i satnica: Zbog lose komunikacije organizatora (i da bismo izasli svima u susret koji zele da ucestvuju i onima koji ne mogu da igraju rano ujutru), uz minimalne modifikacije sto se satnica tice, sistem takmicenja ce biti sledeci: Grupna Faza: Group A mYi BS StrawHat Srbi JEBACI Vizeris Group B 25cm Celadon Lagano Eva Gaming Group C Jamaica xoxo Gelid Gaming Harendvor Grupa A pocinje u 10 ujutru. Svi iz grupe A da budu prisutni u 9 i 15! Grupa C pocinje u 14:00. Svi iz grupe C da budu prisutni u 13:15! Grupa B pocinje u 17:00. Svi iz grupe B da budu prisutni u 16:15! Iz grupe A prolaze 3 ekipe dalje. Iz grupe B i C prolaze po 2 ekipe dalje, treceplasirane ekipe ce igrati jedan Bo1 mec da odluce koja ce ekipa kao osma proci u cetvrt finale. U grupama se igraju mecevi Bo1 i satnica se moze naci na sledecem linku: Grupe / Satnice / Playoff. Kada se grupe zavrse, izvlacice se parovi za playoff. Playoff faza: Playoff fazu cini double elimination bracket. Sistem takmicenja je Bo1, osim u winner / loser / consolation finals gde se igra Bo3, i velikom finalu gde se igra Bo5, s tim sto u velikom finalu ekipa koja dolazi iz winner bracket-a ima 1:0 prednosti u odnosu na ekipu koja dolazi iz consolation finals-a. Detaljnu satnicu i format takmicenja mozete videti na sledecem linku: Grupe / Satnice / Playoff. Jos jednom napominjem da ponesete svoju opremu jer je kolicina opreme za izdavanje ogranicena. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja - slobodno ih postavljajte. Vidimo se sutra! Edited June 20, 2014 by ANdre~ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 bo5 finale, zjuuu smorcine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 Jos uvek namestamo ali ovako otprilike izgleda sve :) mozete da dodjete sutra da gledate i ako ne ucestvujete 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harendvor Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Imam ja jedno pitanje. Prijavio sam ekipu jos pre 20 dana, i sad nas nema u draftu. Prijavio sam ekipu direktno Dejanu Kesaru, jer mi je rekao da moze tako, sve smo se dogovorili preko maila, i sad da vidim sta se desava, nema nas... Moze li neko da nam objasni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 imam i ja jedan odgovor - nije problem ubacicemo vas ali kao sto vidis ovde u ovom topic-u, kada procitas bilo koji post koji sam ja napisao (od prvog do poslednjeg) uglavnom pise - UKOLIKO NISTE NA LISTI PRIJAVITE SE PUTEM EMAIL-A i PM-a :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harendvor Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Pa to zvuci sjajno.. :) Hvala. Dakle, upadamo u ovu drugu grupu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 20, 2014 Author Report Share Posted June 20, 2014 S obzirom na veci broj prijavljenih ekipa - format takmicenja je promenjen, uz minimalne modifikacije. Pogledajte format takmicenja u postu iznad. za sva pitanja slobodno pisite u topicu ili na pm. Vidimo se ujutru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBronMP3 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Super, taman nas bosanac stize na vreme :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Andre, javi mi se na skajpu ako mozes sto pre... hitno je. Dodao sam te Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Je l' poceo tur, sta se desava? Posto mi link strima izbaci neki video... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 21, 2014 Author Report Share Posted June 21, 2014 namestam stream. pocela je partija myi vs strawhat. bice stream uskoro :) bice i kasnjenja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 (edited) Ma nema veze, znam vec kako to obicno ide. No hvala na brzom odgovoru i srecno! :) Edit: Ok ovaj strim http://www.twitch.tv/fnaticandre je offline, je l' ima negde drugde da se gleda? Edited June 21, 2014 by Malina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 e sad...puno trazis Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Pa sta, zar nema strima sad uopste? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts