Jump to content

rio

The X
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rio

  1. http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Mekecevako/simple Na acc-u ima jos mage 100lvl druid 97 lvl priest 90 lvl 10k golda + mesec dana gc 114 mounts-----Swift Zulian Tiger----- Ashes of Al'ar-------Onyxian------Time-Lost Proto-Drake----- cena acc-a je 70e za sve ostalo sto vas interesuje mozete me kontaktirati na br. 0603816782
  2. http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Mekecevako/simple Na acc-u ima jos mage 100lvl druid 97 lvl priest 90 lvl 10k golda 114 mounts-----Swift Zulian Tiger----- Ashes of Al'ar-------Onyxian------Time-Lost Proto-Drake----- za sve ostalo sto vas interesuje mozete me kontaktirati na br. 0603816782
  3. Ajmo nasi! JEBI MATORIIIIIIII! :D Oce biti stream neki?
  4. Sad stvarno vise ne znam sta bih rekao. Nek ostane na ovome. Ja se izvinjavam ako sam nekog uvredio sa moja 2 posta u ovoj celoj prici. Uzivajte.
  5. Poprilicno neutralno u odnosu na ostale. Ne svidja mi se u odnosu na ostale turnire zato ne mogu da pohvalim, a da trolujem nisam hteo jer znam koliko se cimate oko svega, i sta si ti sam uradio za dotu u srbiji, upravo do ovog nisam hteo da dolazi, ali kako god. Necu da se pravdam jer sam najmanje "hejtovao" od svi ostalih sa kojima se recimo slazem po misljenju. Pogledaj ostale postove sta su pisali, i ti od svih njih izaberes da prozoves mene koji napisem tako nesto.
  6. Zasto se ja spominjem u bilo kakvom kontekstu?! Niti sam napisao nesto lose protiv turnira, niti sam ga hvalio, ostao sam neutralan. Moj komentar pre ovog se odnosio na raspravu koja je predhodila istom. Sto se tice moje prijave slobodno je izbrisi, ne bih nikog da nerviram sa tim sto cu da ucestvujem, a da sam nesto "lose" napisao ovde. Pozdrav.
  7. moram da kazem sledece: Evo sad cu se usrati.
  8. Ne znam sta bih rekao... Da pohvalim ne mogu, da trolujem nije ok...
  9. Ili se malo vise iscimaj, ulozi malo vise vremena u igricu, odgledaj koji VoD, ukljuci mozak dok igras i rezultati ce doci sami. :)
  10. Team: -25 tag: -25 1. rio 2. petricko 3. nino 4. macito 5. toxi(o) logo: http://images.smh.com.au/2010/12/02/2076379/Putin-420x0.jpg
  11. NIIIIIIIIIJE MENE DUSO UBILO VINO RUMENOOOOOOOOO! Ziveli.
  12. Kljucna stvar je uvek sta zelis od partije, ali mislim da neces zeleti waste jos jednog heroja eventualno na tom hardlane-u, kada ti je vec ovaj jedan u dosta vecoj prednosti... vec ces zeleti da sto manje das protivnickom offlaner-u, pa makar to znacilo da moras da mu srusis tower pa da vratis lane, jer ga tako drzis izvan te zone gde mogu da mu se tpuju drugari... Naravno to mogu i tebi da urade, tj tvom offlane-u, ali opet bi se pre opredelio za tu opciju nego 2-1-2.
  13. Ja se iskreno ne slazem sa 2-1-2 igrom, zasto bi se menjale 3-1-1 sada kada ti je olaksano na tom suicide lane-u, iskreno bez ikakve potrebe da se salju 2 heroja na taj lane gde je i 1om liku sad super :). Patch je bomba, skoro sve promene su brutalne.
  14. rio

    IXDL-Open liga

    Dok god je onaj da ga nazovem maloumnik buller neko i nesto u administraciji na toj ligi, nista to. :)
  15. U slucaju da pobedimo :). Tj Keita i rox igraju tzv. LB polufinale. Pobednik iz tog game-a igra sa nama, a ko bude bolji iz tog duela ide u Poljsku :).
  16. Bice sve po pravilima! GL svim ekipama.
  17. Poprilicno sam ubedjen, ma sta vise sasvim sam siguran da bi ti odigrao mnogo bolje da bi sve to izracunao, rubicku bacio silence pre skoka, bacio 6 man RP kad je trebalo i pobedio game za EG.
  18. rio

    KGB CM Vol. 2

    Srecno svima i neka najbolji iNfernity pobedi!!! )))
  19. rio

    KGB CM Vol. 2

    Vidimo se tamo! :)
  20. rio

    KGB CM Vol. 2

    Ja sam cuo glasine da ce Stevan Sremac, Decko sa sela i Silencio morati da se oduze mladoj nadi srpske dote Imbakrastavcu sa nekom picom, i to bas na ovom turniru... Jel to istina?
  21. Nakon svega sto se izdesavalo, razmisljali smo da li da idemo na tour, ali eto, ukoliko se ipak bude odzravao tour imas +1 ekipu.
  22. Vidi se koliko vam je svima stalo da se ovaj turnir uopste odigra, zajedno sa organizatorom. Ma sta ti pricao drugima i bez obzira na tvoje ogormno znanje, opet ne mozes da bacas hejt po forumima ako vec ocekujes da profitiras preko istog, iskulirajte svi, ko dodje na turnir dobro dosao, ko ne dodje nikom nece faliti i to je to . GL&HF.
×
×
  • Create New...