Jump to content

IMGUR limit


Slađan

Recommended Posts

Koristim basic imgur nalog i sve je kul ali sam pre nekog vremena dobio upozorenje da sam dostigao limit sa slikama, dal beše 280. E sad, ja sam tada razumeo da nema limita za aploud ali da se ima oko toga koliko se slika javno vidi ili tako nešto i to je tih 280, i aploudovao sam još nekih 70 slika u međuvremenu sasvim normalno.

 

E sad, odjednom koje god slike da dodam one se više ne pojavljuju nikako, ni u Images ni u albumima ni kada hoću da napravim novi album pa da dodam non-album images, nema ni jedna. A inače imam dva albuma, jedan ima 199 slika, drugi 139.

 

Pa jel može neko da mi malo razjansi to sa limitima, ako zna, pošto sam imgur je nešto štur sa tim infoom. Koliko sam razumeo, jedina razlika između pro i free varijante je što pro je max 10mb umesto 5mb, neki analitički modul i bez limita za slike smislu količine koja se aplouduje i njihova javna dostupnost. A meni ni pravtno ne rade nove slike :P

pljk!

Link to comment
Share on other sites

I ja sam pregurao 225 slika (limit) i vidim svaku novu sliku koju uploadujem. Sve slike sto uploadujes ostaju na njihivom serveru al nemas pristup najstarijim slikama posle 225e iz tvog naloga jer ih 'izgura' van tvog gallerija.

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv
 
Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 
Link to comment
Share on other sites

ja vidim oba albuma u kojima ukupno ima 338 slika (sve su mi slike po albumima inače, nema uopšte nonalbum slika, sem ovih 5-10 komada od danas koje nigde ne vidim), mogu da ih linkujem itd, ali sve preko toga što sam dodao danas, ne pojavljuje se. Ja sam nekako skontao da jesu te sve slike tu, i da ja mogu da ih vidim ali da ne mogu da ih šerujem javno ili šta već, a u latest images vidim samo poslednjih 225 (jes, to, nije 280) ali da imam normalan pristup i ostatku. Izgleda da nije tako, bulja :P Štaviše, tom nekom logikom kojom oni tamo navode bi trebalo da vidim sve slike koje dodam, ali da mi izbaci recimo one sa početka :S

 

Pa ne kapiram jel to neki bag ili je neka zakukuljena fora :(

 

evo, sad gledam, tamo mi pokazuje ovo

UDXn2PJ.png

 

a ja mogu da vidim svih 338 slika u oba albuma, ništa mi nije jasno ali mi je jasno da neću da dam pare za ovo.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...