INSAAA Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Pozdrav ljudi ,mozda ovo nije prikladna tema al nadam se da ce te moci da mi pomognete da napravim sto vise pregleda na mixu i da prodjem u dalje takmicenje :) potrebno je samo da pustite mix i da idete favorite :) izvinjavam se adminima unapred ako sam nesto lose napisao :) hvala svima http://www.mixcloud.com/NowhereExtremeFestival/nowhere-extreme-festival-dj-steven/ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Ау бре Стево, па докле бре више :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 moj stil je EDM i progresive house :) pozdrav pa takvih nema ni 8934812934 u gradu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INSAAA Posted April 1, 2014 Author Report Share Posted April 1, 2014 pa dokle mora :D pa sta da radim sto ih ima brda :) fora je probiti se od toliko njih i biti najbolji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 ali ti radiš isto što i oni na isti način kao i oni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrola Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Mozda je na Astrolin racun? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Промени нешто, буди другачији, можда да ревидираш сетлисту? па да кренемо, без овога нема добре журезе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INSAAA Posted April 1, 2014 Author Report Share Posted April 1, 2014 (edited) Pa ne bih reko da je na isti nacin vec na slican jer dosta dj-eva ubacuje komerc pesme a ovaj mix se zasniva na pesmama koje nisu toliko komercijalne ,kada bi slusao ovu muziku i razumeo se koliko i ja video bi da uopste nije na isti nacin tako da bi voleo da zadrzis pametne komentare za sebe :) al dobro znao sam da ce neko da troluje ovde tako da ono :) sandstorm je odlicna pesma :) Edited April 1, 2014 by insaneee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 ja moram da ti dam minus jer skrnavis LP ali gl svakako : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Pa ne bih reko da je na isti nacin vec na slican :) al dobro znao sam da ce neko da troluje ovde tako da ono ili ono kao :D sandstorm je odlicna pesma :) a po čemu se razlikujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Proto, je l si ti nekad bio mlad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INSAAA Posted April 1, 2014 Author Report Share Posted April 1, 2014 a po čemu se razlikujete? Ne znam, tI si taj pametni , protumaci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Proto, je l si ti nekad bio mlad? ja kad sam bio mlad bilo je proto ne postoji belgijski jezik. hoću sad ja malo svoje komplekse da lečim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 pa takvih nema ni 8934812934 u gradu! i programera ima 8934812934 u gradu, daj otkaz, realno. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts