jasamnepismen Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Kakva svinja mala. Aj da pitam, mozda neko zna neshto vishe. Imam zelju da kupim shtene Pembroke Welsh Corgija. Sve shto sam uspeo da izguglam jesu neka Hrvatska/Madjarska legla i jedno nashe i svi traze 1000e+ za shtene. Neke cene koje sam nashao za UK su bili 500-600e. Jel' ima negde jeftinije mozda? Hocu ljubimca, ne treba mi neshto sa kraljevskom lozom i brdo izlozbi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sunshine. Posted March 24, 2014 Popular Post Report Share Posted March 24, 2014 usvoji neko malo stene u nekom prihvatilistu a za 1000e kupi sladoleda. 10 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 Dovoljno sam debeo atm. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted March 24, 2014 Popular Post Report Share Posted March 24, 2014 Veoma je jednostavno, svi ti zenski gej kerovi kostaju toliko sa razlogom, da bi ribe mogle da idu okolo i da govore da imaju kuce od 2k evra. To je kuckarima najbolji biznis, odu jednom u Francusku, pare neko svoje sranje od pudlice sa nekom njihovom rojal linijom i onda svako buduce stene prodaju kao da je bas iz te kombinacije, i tako prodaju na osnovu jednog putovanja u Francusku stotine svojih stenaca. Moj prijateljski savet je, da osim ako neces da prodajes stence od tog kera za 2k evra i da od toga pravis biznis, kupis kuce neke druge rase, za neke normalne pare. Korgi je veoma retka rasa, i svuda u regionu ce da ti govore te nerealne cifre ( za njihove sranje kerove ) jer nemas nikakvog izbora u regionu sem njih, napravili ljudi biznis i zive od toga. Ako bas oces to kuce, moras da se potrudis, par meseci/godina da trazis, ne bi li nasao nekog normalnog, da nije belosvetski prevarant sa djubre kerovima od 2k evra, ili da odes u Vels ili odakle su vec ti kerovi i da kupis pravu stvar za 500 evra. I tako ima milion kerova za setnju i razonodu, bisoni pisoni pudlice kurci palci od 2 hiljade evra, profesionalni lezaci na kaucu 25 generacija u nazad. 23 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 Kapirao sam da je takva situacija ovde za bilo koju "egzotichniju" rasu. Hvala Celo, sad samo pravac UK. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted March 24, 2014 Popular Post Report Share Posted March 24, 2014 pa da, gledaj recimo kolika su to djubrad pazi sad ovaj podatak. Ti da dresiras nemackog lovnog terijera,najbolje linije ,da lovi sve, znaci i ptice, i da prati plen, i da jamari, znaci najkompletnija obuka koja postoji za lovacke kerove, da ulozis godinu-dve mukotrpne obuke da sve to nauci, i da ga prodas u Rusiji gde se koristi, ne mozes da dobijes dve hiljade evra. Nemacki ovcar, malinoa, rotvajler, itd,najrasniji radni i paradni(izlozbeni) ona vojna obuka, napad-odbrana, kad mu kazes da uradi dupli salto unazad dok zonglira loptu na njusci(njuski), ma bre da mu citas dostojevskog i da zajedno posle imate debatu o ani karenjini, pa to ne kosta dve hiljade evra. I onda ti dodje neki srpski mufljuz, ne mora srpski, i ovi ostali su govna, i kaze ti- evo gospodine ova pudlica je 4 generacija od poznate la govnjau linije direktno iz la shatau de parizeo,vidite kako ima umiljatu dlaku, morate da je cesljate uzvodno samo da bi najlepse lezala na tepihu ispred kamina ,to vam dodje 3 hiljade evra, hranite je samo najboljim granulama zivece 25 godina. Jebem li im mamicu u picku olosku 29 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) celo izdominirao si sa ova dva posta, ta kapica ti odlicno stoji lyky wy u do dis Edited March 24, 2014 by rejven_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 koja dva posta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 Vidish Celo kako mozesh i da normalno pishesh, a ne samo trollujesh. Swe poxwale. 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 trolujem samo o temama u kojima nemam nista pametno da kazem :( Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 zna znanje ovaj ćela Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Rece cela i uze pit bula Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 usvoji nekog malisana. ne budi sebican, "OVAJ MI JE LEP, ZADOVOLJICU SVOJ EGO", tip coveka. zivot je zivot, kako je on ukrasen nije bitno> da li je roz/zut ili je skup ili ne. to su nebitne stvari, bitno je da ce te voleti do neba 2 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted March 25, 2014 Popular Post Report Share Posted March 25, 2014 Rizikujem ovde da me dezurni dusebriznici iznapusavaju ali kad je meni to bilo bitno. Ako je jedino bitno da te pas voli, zasto ne ozenimo svaku zenu koja nas voli ili zasto se ne druzimo sa svakim astorom koji nas voli? 7 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Cela hoce gejmnes i nece ga dobiti od lutalice, ja hocu dobrocudnog medu i necu ga dobiti od lutalice. A mogu da dobijem svasta nesto sto nisam hteo uzimajuci lutalicu kao sto mogu dobiti svasta nesto ako se ozenim na precac. Mozda su nepismenovi motivi plitki u smislu da mu je samo bio sladak onaj sto skakuce Ali to ne znaci da nema poente uzimati rasnog psa. mohi kaćeš da se ženiš Kad mi bude vreme Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) pa da, gledaj recimo kolika su to djubrad pazi sad ovaj podatak. Ti da dresiras nemackog lovnog terijera,najbolje linije ,da lovi sve, znaci i ptice, i da prati plen, i da jamari, znaci najkompletnija obuka koja postoji za lovacke kerove, da ulozis godinu-dve mukotrpne obuke da sve to nauci, i da ga prodas u Rusiji gde se koristi, ne mozes da dobijes dve hiljade evra. Nemacki ovcar, malinoa, rotvajler, itd,najrasniji radni i paradni(izlozbeni) ona vojna obuka, napad-odbrana, kad mu kazes da uradi dupli salto unazad dok zonglira loptu na njusci(njuski), ma bre da mu citas dostojevskog i da zajedno posle imate debatu o ani karenjini, pa to ne kosta dve hiljade evra. I onda ti dodje neki srpski mufljuz, ne mora srpski, i ovi ostali su govna, i kaze ti- evo gospodine ova pudlica je 4 generacija od poznate la govnjau linije direktno iz la shatau de parizeo,vidite kako ima umiljatu dlaku, morate da je cesljate uzvodno samo da bi najlepse lezala na tepihu ispred kamina ,to vam dodje 3 hiljade evra, hranite je samo najboljim granulama zivece 25 godina. Jebem li im mamicu u picku olosku Imaj samo u vidu da je Korgi ovcarski, dakle radni, pas :) Imam zelju da kupim shtene Pembroke Welsh Corgija. Sve shto sam uspeo da izguglam jesu neka Hrvatska/Madjarska legla i jedno nashe i svi traze 1000e+ za shtene. Neke cene koje sam nashao za UK su bili 500-600e. Jel' ima negde jeftinije mozda? Hocu ljubimca, ne treba mi neshto sa kraljevskom lozom i brdo izlozbi. Jesu nasi oni iz nekog Banatskog Karadjordjeva? Jedino sam to nasao na balkankinology... Imaj u vidu da je u nasim krajevima jako retka rasa pa i svi ti koji postoje su uglavnom samo za izlozbe, nije tipa mops koga sad imaju svi pa kosta stene 100 evra. U tom smislu retko ces naci nekog koji nije "izlozbeni" primerak ili se makar cenovno tako tretira. Ono sto je tu dobra stvar jeste ako mozes da ga nekako uvezes, s obzirom da je relativno mali pas mozda neko moze stene da ti donese iz inostranstva? Samo treba malo da se zajebava s avionom, papirima i sl. Edited March 25, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Iskreno meni to usvajanje uopste nije razumna opcija(ako nisi neki borac za prava ljudi, zivotinja, vegeterijanac itd, onda je must have), prvo zato sto uzimas odraslog psa, koji kako ja kapiram nikad te nece gledati kao full time gazdu, jer te nije gledo od kad je stene, drugo to su izmaltretirani kerovi po tim azilima, svi imaju neku psiho falinku, i zasto bi iko hteo da uzme kuce sa falinkom, treba 10 godina da zivi sa tobom, mucenje i za tebe i za kuce. Mislim jeste to humano, al iz tih azila treba samo uzimati macke jebi ga, one su sve isti kurac, i sa falinkom i bez su uvek iste i podnosljive. Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 To za macke nije tacno, mogu biti 20 puta veci problem od kera ako "imaju falinku". Jedino sto se moze lakse prepoznati kakva je macka. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 daj neki primer, kako macka sa falinkom moze da ti usere zivot vise od kera sa falinkom Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Prvo opasnija je od vecine malih i srednjih pasa. Drugo pametnija je, izbeci ce direktan konflikt i napasti tebe ili nekog drugog kad najmanje ocekujete i pobeci pre nego uspes nesto da uradis. Trece jako je tesko ili cak nemoguce takvo neko ponasanje kod odrasle macke promeniti. Edited March 25, 2014 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 mislim da je celi nestalo pametnih stvari da kaze pa je poceo da troluje o mackama :( Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Ja imam dve svoje i čopor nekih mačaka čergara kojima je iz nekog razloga gotivno da tu kod nas borave neodređeno vreme, i sve što sam do sad primetio kod svih njih je da ih u životu interesuju tri stvari: kad ćeš da im daš da jedu, zašto tako malo, i kako će da spavaju između obroka (ne računajući ove koje vole da se maze). Ne mogu da zamislim scenu u kojoj mačketina, osim ako baš nije sajko poremećena ili sa besnilom, random skače na neko dete ili neku osobu, za kera to i te kako mogu (ili sam viđao). Mačke su uostalom uvek u fazonu "šta imaš za mene?" i "zaobiđi me, onda" Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 pa to sam i ja kontao, nejasne su mi sajko macke totalno Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Retko se to vidi kod ulicne macke, ali zamisli da onu sto bezi od svega i prilazi hrani samo kad si ti na 50 metara od iste, zatvoris u kucu sa tobom. Takvo ponasanje neces prepoznati dok ti i macka ne budete u cetiri zida. Dok je ona na ulici i moze da smugne na drvo boli je k da te napada. Sve u svemu vidjao sam psiho macaka, manje nego gotivnih ali sam ih vidjao, a misljenja sam da su delom gazde krive, a delom traume tokom odrastanja ili cak genetika Edited March 25, 2014 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 da da vidis, kontao sam ja to, al nisam kapirao da su bas opasne toliko jebi ga Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts