Simlifee Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Nismo se mi razmazili nego imamo vise ponudjenih naslova pa ne moramo da trpimo neki naslov samo zato sto nema nista bolje.ESO je fail i to nije moje misljenje nego brojke govore.Svaka roba nadje svoga kupca,to stoji.Ali ako od 100 kupaca 80 njih kaze da nisu zadovoljni sa robom,onda je ta roba fail. Ukusi su razliciti,i mi mozemo ovde mesec dana da raspravljamo o tome sta valja,sta ne valja ali mi to ne moramo da radimo...zasto? pa zato sto cifre sve kazu,vreme ce pokazati najbolje da li je eso fail igra ili ne,mada se i vec sada mogu doneti zakljuci sto i radimo. To ne znaci da svi treba da pljujemo eso.Igra ima svojih kvaliteta,Loopy ako si zadovoljan sa igrom onda uzivaj u istoj i ne obracaj paznju sta svi govore.Ali nemoj ziveti u zabludi kako je igra fenomenalna a svi su ostali pogresno skontali ili nismo razumeli gejm.umesto toga kazi "meni je igra fenomenalna" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Pogledaj moje postove od gore - nisam ni u jednom trenutku rekao da je igra fenomenalna niti da je bez mana. a TESO je "samo" standardan/kvalitetan MMO U pravu si - o ukusima ne treba raspravljati, ali ne treba ni tvrditi da je subjektivno misljenje istina. Vas dvojica konstantno ponavljate da je igra fail a jos ni jedan razlog nisam cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Ако је нешто добро и играо бих, није ми проблем да дајем ту месечну претплату. И та месечна претплата је смешна, па нек је и тих целих 15 евра. У тренутку кад осетим да више не пружају еквивалентан квалитет, или да ми једноставно пада интересовање, тада ћу и да престанем да плаћам. То да ли је нешто F2P или P2P је небитно - битан је квалитет. Да ли је нешто квалитетно само зато што може да се бесплатно игра - за мене није. И обратно - није све квалитетно што се наплаћује. Да ли ћу да чекам да нешто постане "бесплатно", а играо бих већ сад - нећу. Такав став - "е, добра игра, али биће догодине бесплатно да се игра" - ми је претерано скрнав. Мислим, ок, може неко да кука на паре, али се те "паретине" скрцају за туру пића у кафани... а вала ни у продавници више немаш шта да купиш за то... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simlifee Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Vas dvojica konstantno ponavljate da je igra fail a jos ni jedan razlog nisam cuo. Ja mogu sad da navedem svoj licni razlog zasto mislim da je igra fail kao sto je recimo outdated grafika,dosadan gameplay,sve vec vidjeno itd.Medjutim neko ce reci....cekaj malo meni se svidja grafika i gameplay.E zato kazem da se o ukusima ne vredi raspravljati.Pa tako da se ne bi nabedjivali na 20 stranica o misljenjima ja volim da se uhvatim brojki. Sto se tice ocene igre,Gamespot je dao 6/10 IGN je dao 7,8/10 na wikiju prosecna ocena za eso je 71.43% zasnovano na 44 reviewa,72/100 Metacritic zasnovano na 59 reviewa.Napominjem da su svi ovi sajtovi davali 9+ za sve naslove iz Elder Scroll serijala Naravno mi mozemo da kazemo,ma sta znaju glupavi gaming sajtovi,daj da vidimo sta kazu igraci,a onda obidjemo neke forume i youtube klipove i skontamo da je velika vecina igraca jako razocarana igrom,tipa od 10 igraca 8 je razocarano 2 tvrde kako je igra cool. Mozemo da nastavimo i dalje da istrazujemo pa se bacimo na broj igraca,koji je prilicno u opadajucem nivou itd. Znaci sve ove cinjenice su uslovile da ja tvrdim da je igra fail i da nije ispunila ocekivanja.To ne znaci da cu da je pljujem i sve odvracam od iste.Naprotiv,smatram da je igra vredna probanja ko je voljan da istu priusti sebi ali da je igra fail i nije ispunila ocekivanja to stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts