shw. Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Stigao je najveći D3 patch do sada, koji uvodi većinu sistema osmišljenih za Reaper of Souls ekspanziju. Tu su Loot 2.0, Paragon 2.0, zloglasni bind on pickup Legendary i Set itema, pojedonstavljen krafting, objedinjeni potioni, cursed chestovi, klanovi, prilion izmena skilova (možda bude i više od jednog bilda za svaku klasu), promenjen sistem nivoa težine (može i da se spušta dok ste u igri)... Opširnije na ovom linku. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) kakvi su utisci, jel ima sanse da ispeglaju igru u expanziji ? imam neki osecaj da ce igra biti super prvih nekoliko sati i vise ali da ce brzo smoriti kao i 1.0 ne zalece mi se ... malo mi je krivo sto sam prodao svoj account, vise sam uradio iz razocarenja zbog svih sranja , mada mi se igra generalno svidela kap koja je prelila casu je to sto sam jedno vece uz pomoc buga sa wizardom presao inferno prvi od moje ekipe i posle toga smo svi ubrzo batalili Edited February 27, 2014 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 uslo vise od petoro ljudi u isto vreme da igra igru i raspali se login serveri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nox666 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) Krenuli smo da sređujemo igru, kupite ekspanziju gde će sve biti kako treba. To je moje mišljenje za novi patch, u suštini mnogo toga je promenjeno na bolje i vidi se napredak, ali nije sve završeno kako treba baš zbog ekspanzije. Navuče nas Blizzard da mu damo pare ponovo, bar mene Edited March 4, 2014 by Nox666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Takodje... Jebeno igram konstanto od 0 sam dosao do para 80.... :( Tuzan zivot trenutno Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ja resetovao questove, izgubio sve waypointe -.- Ako neko ima da mi udeli neke waypointe bio bih mu zahvalan :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nox666 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Otvoricu ti ja veceras dodaj me #Nox2300 i na pisi samo da si sa rura ;) I definitivno nisam zadovoljan lotom, nista nisu sredili izgleda da ce ekspanzija tek da vrati stvari na svoje mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Nashao sam, hvala ti u svakom sluchaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 (edited) . Edited November 2, 2014 by Vlada_ 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts