Jump to content

DOOM (4?)


Slađan

Recommended Posts

Opa, ako preorderujete Wolfenstein: The New Order, upadate u betu za novi Doom. Izgleda da je ribut serijala po sredi, a ne Doom 4.

 

http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-19-doom-4-is-alive-pre-order-wolfenstein-the-new-order-to-get-in-the-beta

 

https://www.youtube.com/watch?v=EKXIcclBjE0

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Meni ovo izgleda do jaja - svet u kome nije bilo Rusa i BJ Blazkowiza da pobede Nemce...

 

Grafika mi se svidja (generalno mi se svidja taj ID tech engine zato sto je tako gadan i neispeglan) i nisam obratio paznju da imaju neki problem sa animacijom.

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

This an exclusive thing we are doing for attendees as part of our Annual QuakeCon Welcome presentation. We’ll have plenty more to show everyone at a later date, but we didn’t want another QuakeCon to go by without doing something special for the amazing QC community and id supporters that have been with us for more than 20 years.

 

Don’t miss out! QuakeCon 2014 takes place July 17th – 20th at the Hilton Anatole in Dallas, TX. For more information on attending, visit quakecon.org.

 

Link to comment
Share on other sites

jel ok ako priznam da mi je nekako apsolutno svejedno više ako najave i dvaes dumova, anrilova i kvejkova? Ne radi me to više iako bih opet želeo da izađu moderne verzije tih igara, a ne isti gejmplej ko pre 20 godina, samo novi endžin.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

pa mislim da je to svima slično mišljenje, nekako, očekuje se da nas obraduju nekim finim rimejkom a i tu je onaj deo sa nostalgijom koju ne možeš da osećaš prema novoj verziji igre, ali će današnja deca da osećaju prema doom 4 kada se pojavi doom 7 :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eee ali je nova verzija ID techa,6 jos je presao lik iz Cryteka Signs Of The Times – Crytek’s Lead R&D Graphics Engineer Moves To id Software, Will Work On New Doom

 

Ocekujem zvek da naprave,nesto kao visokobudzedtni shadow warrior. Toliko je ljudi odgledalo taj 10ominutni demo i niko da ga opise u celosti.Samo da je fastpaced,gore,masu demona okolo i gore,mada i to je dovoljno :D

Link to comment
Share on other sites

pa jesam lepo napisao 80GB :D Onda će idtech 7 u proseku da budu 150GB igre. A tu se ni ne zajebavam, pa RAGE usrani je bio oko 100-120GB (idtech5) pa su morali da ga kompresuju i budže naknadno da stane na manje.

 

A iz Cryteka jedino pametno što je izašlo poslednjih godina je CryEngine, koji nažalosti niko i ne koristi. I negde sam pročitao danas da će mehanika igre biti oldskul sa novom grafikom. Ja na primer baš to ne želim da vidim, možda sam čak i to već pomenuo na prošloj strani. Dosta sa "glupim", kvejk šuterima.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...