f4ts0 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Jailbrekovao sam i updateovao ios na ipadu. E sad pre nego se bacim na appcake, appsync i slicno, jedno pitanje. Ja sam ranije instalirao aplikacije (krekovane) tako sto odem na putty ili winscp, pa iskopiram ipa fajl u installous folder i onda sa ipada iz instalousa instaliram aplikaciju. prosto ko pasulj Jel može i dalje tako? Mrzim da skidam aplikacije na ipadu i da ih tako instaliram, ovo mi vise odgovoara. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 možeš da skidaš .ipa fajlove na komp, pa onda da ih instaliraš preko iFunbox-a (iPad povežeš USBom), ne moraš da se smaraš sa SSH preko WiFija, predugo traje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 fala! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 fala! np i čekiraj često cydia updates, nakon jb za ios 7.0.4 je izašlo nekoliko apdejtova paketa vezanih za jb, koji su poboljšali stabilnost (dešava se da ponekad neke aplikacije puknu, npr whatsapp kad ti neko pošalje video klip i sl) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Ty. Inače, iOS 7 je baš ogavan Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 a mogli ste prosto da kupite android :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 onda ne bi bili kul Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Nazalost u tablet svetu i dalje mi ovo govance rula Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Nazalost u mom svetu i dalje mi ovo govance rula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Ijoj Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 ne, u tablet svetu iPad stvarno nema konkurenciju, čak mi je i Mini mnogo bolji od N7 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts