Lucky Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Potreban je komponentni hub/switch za povezivanje što više uređaja na njega. Ne znam koji je maksimalni broj, ali svakako bez četiri "ne bih da razmišljam". Ne znam da li uopšte ovo iko više prodaje i gde bih mogao da potražim? Hoću da povežem nekoliko starih konzola na jedan TV a ne bih da stalno moram da isključujem i uključujem kablove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 ja imam onaj superkineski što mi je neško donio iz USA. Ali on je fazon 3 IN, 1 OUT - http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-3-Video-Devices-to-1-TV-Set-Black-AV-RCA-Multi-Box-NEW/1063193459.html Kontam da ima i jeftinijih i raznovrsnijih kod Alija, ja sam samo postovao ovaj model, pa ispreturaj po sajtu, naćićeš garant nešto. Uvek ima i opcija da se napravi po želji, nije teško, nije ni baš skupo. Onaj car što drži ArkadnuProdavnicu ima super tutorijal za to na YT: https://www.youtube.com/watch?v=G9-ugopNyhc Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 hm, kul ... videću da li ima neko od ovih možda limundo-kupindo ili tako nešto, mogao bih da pravim po želji ali nisam ja za to, jedino da uvalim nidži :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 (edited) Sad sam bas bio u servisu u Balkanskoj i vidim kompozitni switch, 3/1. Silken electronic, reče čovek oko 700 din. Zaboravio da napišem, tržni centar onaj, prvi sprat. Edited February 17, 2014 by pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 u strava, nisam još nabavio - misliš na onaj raspali tržni centar matori, ne na onaj noviji gore iznad gde je onaj hotel i striptiz bar? :) hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Da, mislim na taj raspali matori. Nema na chemu. :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts