Boyka Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) Prilikom otvaranja nekog YT linka sa foruma u novom tabu, video krene, pa posle jedne sekunde se reload-uje i krene opet i onda šljaka bez problema. Jel se dešava još nekom to, do čega može da bude? Prilično nervira, a dešava se samo kad se otvara link sa FB-a, foruma i ostalih non-YT stranica. Edit: Možda je trebalo u "Internet & mobile" podforum, jbg Edited January 29, 2014 by BojaNBG Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Mislim da probavaju način da se reše mrtve tišine, pri menjanju rezolucija videoa kada prebace na drugu dobiješ par sekundi audio opet dok je slika zamrznuta pa tek kreće odatle dalje :) Barem meni tako izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 slično sam i ja primetio poslednjih dana. Plus, danas mi svaki drugi video baferuje u infinity, a video ne kreće dok ne reloaduje stranu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) nesto je promenjeno, sad ako je cekirano ono da uvek ide na hd u fullscreenu zamrzne se slika dok ne promeni rezoluciju, treba samo sacekati Edited January 29, 2014 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Pa bolje je da bude mrtva tišina dok menja rezoluciju, nego da pusti pesmu npr, secne i vrati na početak, prilično je iritantno... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts