Beli Eurokrem Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Prodaje se Desire HD , star pa bogami skoro 3 godine, ispravan, ekran neogreban, po ivicama na vrhu i dnu ima nekih ogrebotina i ogulotina, uglavnom je bio u silikonu, ocena stanja bi bila recimo 8/10. Nema skrivenih mana sem sto mu tasteri za volume up i volume down ne reaguju bas najbolje pa mora malo jace da se stisne i ponekad 2-3 puta. Mogu i da okacim fotke ako neko insistira ali tek sutra. Cena pristojnih 40e : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Odličan telefon, mene je moj služio 2 godine, pa sada brata godinu dana... A video je i ozbiljnijih padova :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Bas napisah malo pre u poruci jednom clanu, tel je bio najjaci android fon kad je izasao ja mislim , jedini je imao 768 rama, proc je mogao da mu se klokuje na 1,5ghz preko onih custom kernela i slicno , tako da i dalje pegla sve aplikacije super. I jos nesto, na telefonu je cyanogenmod 10 instaliran, lagless rom. Ne menjam i ne vracam na fabricki rom jer sam zaboravio postupke za njega, nisam dugo nista flesovao a ne znam ni gde mi je bekapovan stock rom . . Baterija je skroz ok, uz ne neko heavy koriscenje i dalji izdrzi ceo dan. . klasika, fon se puni uvece. . opremu nemam nikakvu sem mikro usb kabla : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Evo šta mene zanima, pošto sam ja taj potencijalni kupac :-) Imam Xperia Ray, ekstra je telefončić, ali je sranje što je samo 512 ram, 512 mem. telefon, i regularno updateovan na ICS. Mnogo ga to ubija, niti imam prostora da nešto instaliram. niti može više aplikacija da ima odjednoom. Hoću da probam sa ovim malo da se zezam. Vidim da ovaj ima više memorije i da bi rtebalo da je jači, ali me čudi zašto onda on ne može zvanično da se upgrade-uje bar do ICS? OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 zato sto je htc retardiran 1 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Meni jedino deluje da može biti: a) Da je Sony retardiran jer je, iz čisto marketinških razloga reklamirao i omogućio ICS apgrejdabilnost za uređaje poput mog Ray-a i bliskih mu (Arc?). Pritom im se apsolutno jebe što mi vlasnici Raya sada isti, upgrade-ovan na ICS, možemo samo da okačimo mačku o rep. Raspitao sam se malo za vraćanje Raya na 2.3, niko mi to ne preporučuje. A HTC ispada ok, jer nije omogućio apgrejdabilnost za nešto za šta nisu bili sigurni da će raditi kako treba. b) HTC je retard jer nije omogućio upgrade za nešto što očigledno može da gura ICS (Rayu, otprilike, fali samo tih 256MB rama i telefonske memorije da bi gurao ICS ok, tako bar meni deluje). c) Svi su retardi :-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 svi su retardi, zajedno sa googletom :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 Poslato Milanche-tu, moze lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Pošto još nije lockovano, da se zahvalim Belom, odličan fon, mnogo mi se svideo. Nažalost, ortak zapeo, pa sam mu ga morao prodati :-( A raya sam uspešno flešovao na Gingerbread, sad radi kao sat :-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 A raya sam uspešno flešovao na Gingerbread, sad radi kao sat :-) Zidni ili budilnik OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) @mohican: zerg_lurker.png Sa gingerbreadom mi nešto wifi mnogo sporo radi, Tako mi, valjda, i treba kad hoću mali, jeftin smartphone :-) Edit: Pustio sam da se upgrade-uje ponovo na ICS, i sad mi je opet wifi brzina ok. A kad ga flešujem na Gingerbread, wifi mi je spor... Zna li neko u čemu je fazon? Pošto neću da koristim ICS na telefonu koji ne može da pordrži tu verziju os-a kako treba... Edited January 15, 2014 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 po hiljaditi put dokazano da je bilo koji osim flagship modela đubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 ^ +1 @milanche A je l' si probao cyanogenmod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) @Ivan: čitao sam, tj "lurkovao" te diskusije, i prihvatio to kao aksiom, samo se nisam uključivao, jer nisam imao šta da kažem na tu temu :-) I verovatno bih oftopikovao na kraju, umem i to često da uradim:-) Sad imam šta da kažem/pitam, pa evo, ali ja ne mogu da nosim ciglu, ne mogu da pređem preko toga :-) @Komek: baš mi je to i palo na pamet juče, nikad to nisam pre radio, ali sam pomislio - ili će biti kako treba, ili ću ga razbiti. Upravo sam tražio taj mod, ali nisam hteo one za ICS, pa sam, istražujući malo, našao da je dobar cyanogenmod za Gingerbread verzija 7.1/7.2, malo sam se jebao da unlockujem telefon (ladno mi soni nije slao mejl sa unlock kodom dok nisam submitovao zahtev iz Internet Explorera - da, to sam izgugulao kao rešenje tog problema!). Stavio sam 7.2. Jebao me je u startu što mu je qwerty tastatura default svuda, a ekran je premali za qwerty, pa sam skinuo neku custom tastaturu sa Play Store, koja ima numeričku... Posle sam još dodao paket osnovnih Google aplikacija, i radi mi ekstra, i mnogo mi se sviđa :-) To za Wifi je možda bio neki temp problem, a i inače imam neki hardverski problem sa wifi-hjem, koji se ogleda u vrlo kratkom dometu (telefona, ne rutera, ruter is fine), pa možda to zeza... Videćemo kako će biti kad bude malo više aplikacija aktivno, i kako će se ponašati posle par meseci, za sada je super :-) Edited January 16, 2014 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts