Jump to content

Otkljucavanje androida

-HogaR-

Recommended Posts

Ako neko zna nekog ko radi jeftino,treba mi da se otkljuca sim tj mreza sa samsunga androdia ( 7580 ) , iz Beograda naravno.

Ili jel postoji jos bolje neka opcija da to sam uradim? Poznanik koji je to radio jeftino,nece biti tu neko vreme,a voleo bih da sredim ovo:-)
Tako da ako neko zna nekog ,nek mi ostavi link ovde ili na pm-u :-)

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

unlockunit.com

naravno ako imas opciju placanja preko interneta. ja sam otkljucao svoj galaxy nexus pocetkom avgusta i zadovoljan sam brzinom i cenom usluge (trebalo im je oko 2h da mi posalju code) plus su tada imali neku promociju pa me je izaslo 11e. evoo sad vidim imaju opet neku akciju koja traje jos ~7h, sto se tice dekodiranja u bgu zavisi iz kog si kraja mada imas bukvalno na svakom cosku..

prevelik ti avatar m8

unlockunit.com

naravno ako imas opciju placanja preko interneta. ja sam otkljucao svoj galaxy nexus pocetkom avgusta i zadovoljan sam brzinom i cenom usluge (trebalo im je oko 2h da mi posalju code) plus su tada imali neku promociju pa me je izaslo 11e. evoo sad vidim imaju opet neku akciju koja traje jos ~7h, sto se tice dekodiranja u bgu zavisi iz kog si kraja mada imas bukvalno na svakom cosku..

vracar :-D daj neki cosak :-D

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

to moras da pitas ove sto do centra stizu za 7min meni treba 35min :) ako ti niko ne odgovori a bas ti je hitno imas na vidikovcu u trznom centru ili u zarkovu na titaniku mada ce im trebati sutra + par dana :)

Edited by FATA

prevelik ti avatar m8

na xda može da se nađe tutorijal za otključavanje maltene svih android telefona, ali imajući u vidu hogarove postove, mislim da je to previše za njega. bolje da plati 20e nego da sjebe nešto.