-HogaR- Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Ako neko zna nekog ko radi jeftino,treba mi da se otkljuca sim tj mreza sa samsunga androdia ( 7580 ) , iz Beograda naravno. Ili jel postoji jos bolje neka opcija da to sam uradim? Poznanik koji je to radio jeftino,nece biti tu neko vreme,a voleo bih da sredim ovo:-) Tako da ako neko zna nekog ,nek mi ostavi link ovde ili na pm-u :-) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 unlockunit.com naravno ako imas opciju placanja preko interneta. ja sam otkljucao svoj galaxy nexus pocetkom avgusta i zadovoljan sam brzinom i cenom usluge (trebalo im je oko 2h da mi posalju code) plus su tada imali neku promociju pa me je izaslo 11e. evoo sad vidim imaju opet neku akciju koja traje jos ~7h, sto se tice dekodiranja u bgu zavisi iz kog si kraja mada imas bukvalno na svakom cosku.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 unlockunit.com naravno ako imas opciju placanja preko interneta. ja sam otkljucao svoj galaxy nexus pocetkom avgusta i zadovoljan sam brzinom i cenom usluge (trebalo im je oko 2h da mi posalju code) plus su tada imali neku promociju pa me je izaslo 11e. evoo sad vidim imaju opet neku akciju koja traje jos ~7h, sto se tice dekodiranja u bgu zavisi iz kog si kraja mada imas bukvalno na svakom cosku.. vracar :-D daj neki cosak :-D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) to moras da pitas ove sto do centra stizu za 7min meni treba 35min :) ako ti niko ne odgovori a bas ti je hitno imas na vidikovcu u trznom centru ili u zarkovu na titaniku mada ce im trebati sutra + par dana :) Edited January 7, 2014 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 vazi,hvala ti :-D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 u balkanskoj imaš gomilu servisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Postoji aplikacija za sim unlock al nisam siguran da radi na tom telefonu. Guglaj android sim unlock Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 na xda može da se nađe tutorijal za otključavanje maltene svih android telefona, ali imajući u vidu hogarove postove, mislim da je to previše za njega. bolje da plati 20e nego da sjebe nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 nisko as usual! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts