MarvinPvP Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Jos jednom, imas po dosta nizoj ceni kod Zrninje, kontaktiraj ga za detalje. Pet eura nece biti sigurno uskoro, ako uopste. imate li kontakt tog lika, na forumu, ili tako nesto? hvala najlepse! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Imas ga ovde na temi (pogledaj 2-4 stranice unazad-Zrninja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 http://facepunch.com/showthread.php?t=1393103 Experimental branch dobio onaj map generator. o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Jos jedan petak, jos jedan devblog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Devblog9 Good guy Garry. Svestan je da mora da ubrza malo sa apdejtima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 dovoljno je da se setim svih nasih nazovi raidova xD ja samo cekam da izbace nesto vredno igranja pa zabava pocinje opet ;D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Uvek možemo da iskopamo šta eren igra i da ga obiđemo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 (edited) Feno <3 Dejva! Eh to cekanje brave davea na planini pored nejgove kuce. Never forget Edit typo. Edited June 23, 2014 by Nigmajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Uh...Brave Dave. Govance maleno, migoljio se dugo. :D I dalje mi zao mrheovih golemih stackova C4-a kako su ostali neiskorisceni. :c Edited June 24, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 I dalje mi zao mrheovih golemih stackova C4-a kako su ostali neiskorisceni. :c meni je zao sto niko nije hteo da se igra samnom u limenci :c niger je dosao do drugog sprata i rekao da dalje ne ide i bacio vrecu na pod xD btw, izuzetno sam se iznenadio kad sam video da smo dobili nas podforum :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 http://mirrors.rit.edu/instantCSI/ Limenka je bila izazov za boravak realno. :D A i bila je na previse exposed lokaciji. Nikada nisam bio siguran da li smem da napravim vise od 10 koraka a da me neko ne sprca sa brda, nigde zaklona osim 1 drveta koje mi je bilo ortak u okrsaju sa onim (zaboravih mu ime), sto je imao gajbu negde oko nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ho ho, uveli su kanibalizam Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234935193 Join he fun. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Twitch embed aktiviran na forumu - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234935415 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Momci, poklonjen mi je mrtvi Rust. Community kakav nam je ovde, jel igrate organizovano? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 bilo nekad, igralo se, sad cekamo da se sredi nov klijent i cekamo neke nove stvari pa cemo opet da se okupljamo goli u 2m^2 :} Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Vidim ja da cu da imam gajbu sto dalje od vas :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) Pekare, ili manboob ili ces zavrsiti ko eren. Edited August 3, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Nastavljam da uključujem experimental povremeno, sada izgleda sasvim lepo ali je između laga, FPSdropova i generalne tromosti neigrivo. Sve mi deluje da će tako i da ostane :/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Dakle prodaje vrata. Verujem da nije nista strasno za sad, ali ako je krenuo ovim putem svasta mozemo da ocekujemo od pusaka, do pitajkurac cega. Supak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Izvinjavam se za ovo gore, glup sam i lenj. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Video na strimu da su nesto preradili malo, kakvo li je stanje jel igriva? Feno ti si navezbao pucanje u kanteru :D, mogli bi opet da krenemo svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 (edited) Nisam ulazio skoro. Burazer mahom pika CS inace. Ja cu i dalje da surim po Pekaru i Shekku :D A ide zima, dan kad cemo upasti je sve blizi. Ako su ljudi i dalje zainteresovani jelte. Edited October 9, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Usao malopre, osedeo dok sam napravio 1x1 kucu, potpuno nova igra. :) Sredio gospodski sleeping bag, storidz, vrata, stavio lock (hell yeah) napravio kljuc, izasao, zakljucao (kljuc je kod mene) posle 20 metara me pojurio vuk koga sam mocnom sjekirom prikovao za pod, ali me je u procesu bleedovao. Iskrvario na smrt, risponovao se u zakljucanoj gajbi bez kljuca. :D Nista ne moze da nadmasi taj osecaj idiotizma koji Rust podari. <3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Ja sam za, da opet krenemo, mora da vidim sta je sa mrHe. Pekar se valjda sam javi, shekk isto. Feno ti razi server neki koj odgovara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts