konaN1 Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) hahaha :D da , realno :D PS. Atlético Madrid striker Diego Costa has told the club he wants to join Chelsea this summer. (Source: Radio Marca) Edited June 3, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 VAMOS MARCA :))) da se razumemo, odvratan mi je costa, the real gipsy, ali bih voleo da dodje, da greje klupu uzavrelom belgijancu koji je spreman da bude prvi strelac sledece sezone ;))))) za fabregasa sve najbolje, igrace ono sto zna najbolje, ono sto je igrao u Arsenalu. Oscar je slobodan, sto se mene tice nije se pokazao prosle sezone, a sad ce pokidati na svetskom. isto vazi i za ramireza, razocarali su me Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) Glavna vest na sajtu danasnje Marke marca.com ( inace novina bliska upravi Real Madrida ) -FLORENTINO IS SET ON SIGNING THE SUPERSTAR- Luis Suárez, the man for the job Carlo Ancelotti give O.K. for Luis Suárez transfer Edited June 4, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) "BREAKING: Chelsea have agreed a €36m fee with Barcelona for Cesc Fabregas. [Marca]" Ciro Immobile u BVB! Klop drugarina jebena! Računam da Fabregasa u svlačionici Čelzija, pored dresa, čekaju i knjige "So, You're a Defensive Midfielder Now", "Learn to Play as a Defensive Midfielder in 21 Days" i "Playing a Defensive Midfielder for Dummies" :-) Edited June 4, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Emre Can iz in d haus.. Ali sto ne kupe nekog sabijaca dmf-a? Nece valjda sve ostati na Aci Lukasu i Dzerardu..Can je vise za napred.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 can je najveci deo sezone u leverkuzenu proveo na poziciji dma i levog beka, bice dobar dm, tehnicki potkovan, jak, borben, brz, mada moze da igra na svakoj poziciji, u bajernu je jedno vreme bio desni bek u 2. timu nije los, ali nikakvo zvucno ime i mislim da im ova 2 transfera nece toliko pomoci ako zele da se bore za titulu i neki dobar rezultat u ls, treba da kupe barem 2 zvucna imena da pomognu suarezu i staridzu i da rese onu odbranu, jedino je sakho bio dobar ali nista specijalno, ovi ostali - katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 na pocetku je i bio nesto, kasnije katastrofa :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 tfz, i meni je bio dojaja u pocetku mislio sam da ce biti resavatelj.. a onda je odjednom poceo da trci kao muva bez glave i da ispada iz voza Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 aleks iz psz-a u milan,ima da bude tatko u italijanskoj ligi realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 ma koji alex? ex celzijev? jel moguce da milan i dalje forsira penzionere Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Pa kad su dzabe. Nisu ludi valjda da plate za igracha. :( 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Spanska MARCA ( Realova novina ) i danas na naslovnoj stranici o Suarezu - ovoga puta njegova slika i cifra od 90mil koja ce biti ponudjena od strane Real-a. Izgleda da su vec zapoceli kampanju ... ovako isto je bilo i pre dolaska Ronalda i Bejla , skroz isto , a ishod znate... Zagrizli su bas za njega , vrv ce i igra na World cupu uticati na krajnji iznos potencijalnog transfera... :) Edited June 5, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 ma koji alex? ex celzijev? jel moguce da milan i dalje forsira penzionere kakve su sve dovodili,31-2 godine i nije mnogo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 lik se raspada, gledao sam ga par puta u pszu..da mu nije tijaga pored, primali bi sto puta vise golova.. ali za milan i seriju a je korektan..da ne kazemo nesto vise.. Ali nece valjda stvarno omiljeni Fabregas završiti kod Murinja..nekako bi me baš pogodilo da ga vidim u bilo kom engleskom klubu a da nije arsenal.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Luke Shaw agrees personal terms with Manchester United. Brate pa taj Sautempton ce zaraditi milijarde ovog leta..Shaw 35, Lalana 25, Riki Lambert 7, Osvaldo 15 + mozda i Shniderlin za 15.. mogu da kupe Suareza za te pare ako stvarno poprodaju sve sto se prica.. :) 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Luke Shaw agrees personal terms with Manchester United. Brate pa taj Sautempton ce zaraditi milijarde ovog leta..Shaw 35, Lalana 25, Riki Lambert 7, Osvaldo 15 + mozda i Shniderlin za 15.. mogu da kupe Suareza za te pare ako stvarno poprodaju sve sto se prica.. :) Riki je bio 4M, u funtama, gde nadje 7? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Shaw je dobio 160k nedeljno, ju ju ju, nerealno od strane mancestera, nek mi neko potvrdi ovo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Riki je bio 4M, u funtama, gde nadje 7? Možda sam negde pogrešno pročitao, nešto mi 7 u glavi :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Arsenal make first summer signing: a new fitness coach.Shad Forsythe, who works for the Germany national team, will join the Gunners after the World Cup following Arsene Wenger's review of the team's training methods.http://www.goal.com/en-sg/news/3875/transfer-zone/2014/06/12/4876919/arsenal-make-first-summer-signing-a-new-fitness-coachnajveće pojačanje ove sezone! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 ono kad se goal.com sprda sa velikim arsenalom :))) 1 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Fabregas u Celzi-u. Kakav kreten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 verovatno je trebao u junajted 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 bačene pare 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Koma Posted June 12, 2014 Popular Post Report Share Posted June 12, 2014 oce i majko... koliko mi ovo izgleda neverovatno.. jos uvek ne verujem toliko kukanja, ljubavi oko barse, pljuvanja svih ostalih pl klubova, 'lojalnosti' prema arsenalu.. strasno majke mi u svakom slucaju, jebi arsenal ololol 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts