GibanicA Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Popalili su se ljudi mnogo na Divocka a meni lici na Djibrila Sisea u nastajanju..Samo trci brzo pravo i sutira gde stigne bez ciljanja.. A sautempton ce dojaja igrati jer imaju dojaja omladinsku skolu i uvek mogu da uskoce neki mladi kidaci..tadic i pelle su super pojacanja, imaju i lovu da kupe tu i tamo jos ponekog ako im zatreba i sigurno 10-12 mesto.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/494454634149601280ae Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/494454634149601280 ae Martinez će sa jednim transferom da napravi pet puta bolji posao nego Rodgers Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) valbuena presao u dinamo iz moskve,sa konja na magarca...kao da nije dovoljno zaradio do sad Edited August 3, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Martinez će sa jednim transferom da napravi pet puta bolji posao nego RodgersMartinez carina! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 odlican posao evertona :) sabio je prosle sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 ali ne razumem zozea..ili on zna nesto sto mi ne znamo.. imam na klupi Toresa - bednik Drogbu - premator, nije to to vise, mozda i nedovoljno motivisan Koshtu - kida, ali mu treba svakako vreme da se navikne, prva sezona, povredljiv je, mora da se saceka kako ce da se snadje Lukakua - naviknut na premijer, kida, mlad je, napreduje, jak i zeljan jos golova.. i prodacu Lukakua..??? Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 zhose's gonna murinj... Ne verujem da će Drogbi faliti motiva, ali, da, veliko je pitanje može li biti na dovoljno visokom nivou sada... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 https://twitter.com/negrachavarro/status/494889862546595840prevod:“Today @juanferquinte10 traveled to England to sign a contract with Arsenal who are paying 20M Euros (around £15.8m) to FCPorto, congratulations!”Ova riba što je tvitovala je njegov agent.Ako je ovo istina, kapiram i da je istina da Kazorla pali u Atletiko M. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DekaTzz Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 ^ Samo nek dodje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Najveće Arsenalovo pojačanje je odlazak Dženkinsona u West Hem na pozajmicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Što? On je sasvim solidno odigrao prošlu sezonu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Bole pls Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ček, možda ne mislimo na istog, el mislimo na onog odbrambenog igrača? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 da, onu rupu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Dženkinson je odigrao začuđujeće dobro prošlu sezonu, ali to je daleko od nivoa kakav je potreban timu kao što je Arsenal. Dovoljan je za taj WH recimo :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ne želim da produbljujem priču o Dženkinsonu samo da kažem da sam mislio da je bio sasvim solidna izmena prošle godine, ni slučajno da je vrhunski igrač ili za prvih 11. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Manchester City are set to sign Frank Lampard on loan deal [The Guardian]jooooooooooooooooooooooooj Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 O M G Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 stvarno je potpisao.. ne razumem..moze da mi bude jasno jedino ako popunjavaju onu kvotu za homegrown igrace zbog ffp kazne.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Brate Frenki je car, to samo sujetno portugalsko govno ne može da vidi. Meni je i dalje nerealno da je čovek oterao ikonu iz kluba... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 juce sam cuo u prenosu inter roma da su kao i frenkiju i kolu ponudjeni ugovori ali da su oni to odbili,ne znam kome da verujem,ili si ti ugovorili bili uvreda za sve ono sto su njih dvojica uradili za klub...a lampard bi za celsi igrao i za dzabe realno...bas mi je drago sto je u citiju i nadam se da ce ga dati plavcima kao kljucan gol za pobedu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 murinjo ga je oterao iz kluba? sta pricas ti decko :) cak ni veliki DROGBA nije dobio dvogodisnje produzenje ugovora, jer ima 30+ godina, takva je politika kluba. ocigledno je jednogodisnji ugovor i plata bila smesna, pa je frenk odbio da potpise. a ovo sa sitijem je skroz ok, pa mora negde igrati i trenirati dok ne pocne sezona u americi, sto je tek tamo posle ng. a taj NY klub drze isti ljudi kao siti, tako da ce lepu kintu tu uzeti. smejem se na price "izdajnik" 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 ne radi se tako sa legendama kluba, jebo "politiku kluba"... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts