Dule_smor Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 steta sto ne moze posebno...btw, kad je neki brod elite, jel kapetan brze dobija exp kao u wotu ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Izgleda da ne...btw, nadam se da nece da integrisu wow i wot naloge i pre kraja bete, da ne bih pao u iskusenje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Space battleship Yamato! :P Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Izgleda da ne...btw, nadam se da nece da integrisu wow i wot naloge i pre kraja bete, da ne bih pao u iskusenje:) Odakle ti uopste da ce da integrisu wows i wot naloge? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Pa ja se kanda već logujem sa istim nalogom i u WoT i u WoWS :) (i u WoWP, ali pravimo se da ta igra ne postoji :P) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Ok to, ali on je rekao da se nada da nece da ih integrisu pre kraja bete, koliko ja kontam nece ih nista vise integrisati nego sto su sad integrisani, ikada :) Mislim nece biti da se prenosi gold, premium i sl. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 cek bre, pa u wowp moze da se prenosi gold i premium, sto ne bi mogao u brodove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 A jes Dule u pravu si, ja sam potpuno zaboravio na taj deo, a posto ne igra niko WoWp sam mislio da je sve razdvojeno. Sad sam guglao i bice unified account premium i sve od open bete http://worldoftanks.com/en/news/20/wargaming-announces-unified-premium-accounts/ Wargaming’s upcoming naval combat MMO World of Warships will also feature the Unified Premium Account once that title goes into open beta. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 btw, jel se zna kad krece open beta i koliko ce trajati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Ahaha carevi, ubacili su space battleships za vikend :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Probah, al to tolko šljašti i trepće da sam mislio da ću da dobijem napad migrene. A i ovo što je površina providna pa ne mogu da nanišanim kako treba, salve stalno padaju kratko. No gusta. Vratio sam se posle jedne partije na redovno i oduševljen sam američkim t8 kruzerom. Ako neko ide tu granu čuvajte free exp da se što manje jebete sa Pensacolom. Prokletoj kanturini kad probušite zastavu valjda je i to krit. Čak mi se desilo i da su me 1shotovali singl torpedom dok sam bio full hp. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 btw, nikako da pogledam film spacebattleship yamato, mada kapiram da je sranje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Pa ono... u principu ako ti se dopala anime serija, film je ok, pošto je omaž njoj. Efekti su ok, gluma je naravno "over the top". Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 btw, sta koristite od opreme odnosno upgrejdova na svakoj klasi brodova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 samo da vam kazem da vam zavidim......em sto nemam komp koji bi ovo terao, em sto sam sad u kini pa i da skinem verovatno bi pokusavao da prodjem kroz ostrva zbog pinga xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 jel vam radila beta danas, meni nece da se uloguje veceras, kaze server busy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ja sam se igrao danas, ali je matchmaker tako imao neke tripove. Tipa 50-60 ljudi odgovarajućeg tiera, a que po 10 minuta. Nešto tripuje cela stvar, kanda ovo prodavanje bete uz preordere zasralo stvari. Žale se i na forumu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ради Дуле, само треба да будеш упоран да упаднеш, пошто је пун сервер или нешто Е то и мени није јасно, чекам по 3,4 минута да ми нађе партију а 100 људи у чекању на мом тиеру само Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ради Дуле, само треба да будеш упоран да упаднеш, пошто је пун сервер или нешто Е то и мени није јасно, чекам по 3,4 минута да ми нађе партију а 100 људи у чекању на мом тиеру само To i ja govorim. Neki trip je sa matchmakerom. Kažu na forumu da su aware of issue. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 LOL, ja sam tek sad skontao da ima preorder bundle sa 3 broda za 50 evra koji ti daje ulaz u closed betu, koje muzenje para :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Pa prvo su ti ship preorderi bili samo sa 15% popusta u odnosu na redovnu cenu. Sad su dodali i beta acces. Što je, rekao bih, korektno u najmanju ruku. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Pa dobro, ok, bolje je da daju i betu za iste pare to ne sporim. Samo sto se onda opet vracamo na to da ako platis mozes da dobijes bilo sta kad god :) U smislu ako je closed beta kao pravljena za ljude koji hoce entuzijasticno da testiraju i da trpe bagove ako ih ima to malo gubi poentu ako dodje klinac koji ima pare, plati i onda krene da kuka kako mu baguje igrica koju je platio :) Isto kao sto su za Novu godinu u WoT ubacili onaj tenk koji mozes da zaradis kroz suludu misiju ili da platis 80 evra i to je to i sutradan odmah imas brdo likova koji su prosto platili. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 (edited) Jbg, takav je trend danas. Isto ko što je Blizzard za HotS prodavao betu sa par sitnica bonusa za 35 evara čini mi se. Prodavaće oni svakakve zajebancije dok god ima mušterija da to plate. Na kraju to je sve digital goods, nije da moraju neku silnu industriju da pokrenu, a para kaplje. S druge strane, tih 80 evra što spominješ za taj tenk nije isto meni, tebi ili nekom drugom u ovoj zemlji u odnosu na malog Džonija ili Svena koji nedeljno dobiju 3 puta tu cifru za džeparac. Ili će zapadnjak koji je prerastao klinačku kategoriju da se odrekne duvana nedelju dana i pazari tako neki game content uz rezon "jebeš pare, a i zdravije je". Edited April 15, 2015 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Ma sve ja razumem sta hoces da kazes nego rantujem onako da olaksam dusu :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts