Dule_smor Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Bolje da ne kacim nista, serem mi se u srecu:( Nego jel moguce da su toliki pederi da ove misije ne mogu da se ispunjavaju u ranked mecevima. Tek sad videh kad sam se iscimao i potrosio 5 kamuflaza i zastavica da bih dobio 750 free expa u jednoj bici da mi ne vazi za misiju jer nije random bitka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Jesu, pise ispod misije na koje game modove se odnosi. Nego ide vikend a ja kad igram vikendom njbm ko zuti.Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Morao sam ovo da postavim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 MasTna partija Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Au jebote koji gejm, nikad necu igrati kerijere ovako:). Vidim da dosta njih igra sa onim pogledom iz prvog lica na avione, meni je to mnogo konfuzno. Btw, kad dobijem ovih 7 dana premiuma za poslednje misije to mi vazi i u tenkovima, jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Ne igra niko ozbiljno carrier-e iz prvog lica, to je samo u replay-evima, kad onaj koji gleda replay menja kameru. Da, premium važi za sve tri WG igre. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Pomislio sam i ja ovo za kameru da je samo u replay, ali cini mi se da neki tako i igraju? I jos jedno glupo pitanje i necu vise:). Jel u ranked mecevima mogu da se rpave divizije posto cini mi se da do sada nisam video? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Da ne jurim sada negde na po sajtu, ali koliko se sećam ne mogu, ne bi bilo baš fer ako drugi tim nema igrače u diviziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Ostala mi je jos japanska linija za onog Mjoko petla. Samo da izadjem iz Furutake brod je sht a tek Fuso na stock koritu, majko mila, a ja mislio da Pensakola ne valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Al zato Fuso sa poslednjim Hullom ubica! Elem, dobicu jos 8 dana premiuma kad zavrsim onu misiju i dobijem sledeci rank, kul:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Ne može divizija u ranked. Samo solo. Za grupne postoje team battles kad puste. To ima neki ranking sistem, ali ne znam tačno u detalje, nisam nikad igrao (nikad imao toliku grupu da oprobam). Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Da, pretpostavio sam. Elem, konacno 14 poena na kapetanu Gneisenaua, znaci Advanced fire training i manual secundaries, da ne uzimam AA fire? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 (edited) Ah... pazarih konačno Yamato-a :D Mada me nije baš krenulo... prve četiri partije sa njim, četiri poraza. Al' biće bolje :P Edited February 12, 2017 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Sto se tice danasnjeg dana u ranked, nedao bog ni najcrnjem neprijatelju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 (edited) Našao na redditu, pa da podelim. https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5ued1a/bonus_codes_20x_type_6_camo_6x_every_flag_wdragons/ kodovi za nešto kamuflaža i zastava. probao, rade. Quote PT060CAMMO6 - 10x Type 6 camo PT060FLAGS3 - 3x every flag (inc. Dragons) PT0606CAMMO - 10x Type 6 camo PT0603FLAGS - 3x every flag (inc. Dragons) edit: izgleda da više ne rade :( ko je uzeo, uzeo Edited February 16, 2017 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Kako vam idu ove ranked borbe? Ja došao do r8 i mislim da mi je to neki maksimum. Odatle korak (zvezda) napred, korak nazad. Ili ja užasno odigram partiju ili ostatak tima :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Malo im je bezveze taj sistem rangiranja, glupo je da je bitno samo da vežeš uzastopne pobedeSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Ja se mucim da dodjem do 12, doduse odigrao sam samo 8 igara i licno sam imao jednu losu partiju, poginuo na pocetku, u dimu. Ubise nas CV, nekako su sposobniji CV igraci uvek u drugom timu. Jedan je cak bio AFK od pocetka igre a drugi daj boze da nije bio bot.Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Repair za destroyere? Meh, deluje kao da ne znaju sta ce vise da promene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Uzeo ovog nemackog tier VII Cruisera Yorcka.Izgleda da mi taj gameplay uopste ne stoji.Granate su mu uber spore i imaju trajektoriju ko da sutiras trojku.Sa svim tim ti treba kao da budes neka podrska koja gadja iz daljine,a da pridjes ne smes,jer te razvale svi.Myoko je za ovo cudo zivotinja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Uzeo ovog nemackog tier VII Cruisera Yorcka.Izgleda da mi taj gameplay uopste ne stoji.Granate su mu uber spore i imaju trajektoriju ko da sutiras trojku.Sa svim tim ti treba kao da budes neka podrska koja gadja iz daljine,a da pridjes ne smes,jer te razvale svi.Myoko je za ovo cudo zivotinja.Yorck je cudan, sa nemcima si navikao da kad nesto opalis po boku sa AP to prsne a kod njega jok, moras da pridjes bas blizu. Doduse kazu da mu HE nije los, medjutim kod mene je sve bilo lose. Drago mi je kad sam izasao iz njega.Edit: Kad sam zavrsio grindanje ARP uglavnom u Yorcku i japanskom T6 razaracu win rate mi je pao sa 59 na 49%Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Nisam nesto mnogo igrao prethodnih dana, samo kad sam se dovukao do 12 nivoa u ranked. Jos jednom mi se potvrdilo staro pravilo - od petka uvece ne igraj ako neces da se nerviras.Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Uh... ja sam i zaboravio da još uvek ide ranked... Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 I ja, uopste nisam igrao, a mogao sam da uzmem makar onih 250 golda za 11 lvl :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts