Zwerko Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Ja ti kazem sta mi je rekao njihov covek koji je zadužen za sve oko WoWS. Isto kao sto nije hteo definitivno da kaze oko unificiranja naloga, tako je bio vrlo eksplicitan po pitanju toga da je ovo poslednji reset. Sto naravno ne znači da to ne moze da se promeni kasnije ali im zasad to izgleda nije plan. Pogledaj i ovde http://worldofwarships.com/en/news/common/transition-cbt-obt/ u komentarima svi navode da je ovo poslednji wipe, na mobilnom sam pa ne mogu sad da jurim neki zvanični izvor iz WG na netu, ali ne bi trebalo da bude ponovo brisanja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 btw, nema vise onih zastavica da se kace, tj dobijem ih, al nemam opciju exterior da ih okacim? edit, moze, nego jos nisam bio 7 lvl:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Ja ti kazem sta mi je rekao njihov covek koji je zadužen za sve oko WoWS. Isto kao sto nije hteo definitivno da kaze oko unificiranja naloga, tako je bio vrlo eksplicitan po pitanju toga da je ovo poslednji reset. Sto naravno ne znači da to ne moze da se promeni kasnije ali im zasad to izgleda nije plan. Pogledaj i ovde http://worldofwarships.com/en/news/common/transition-cbt-obt/ u komentarima svi navode da je ovo poslednji wipe, na mobilnom sam pa ne mogu sad da jurim neki zvanični izvor iz WG na netu, ali ne bi trebalo da bude ponovo brisanja. Pa jedino u komentarima i vidim da se pominje nebrisanje. Nigde zvanično nisam video, a kao što rekoh, nije uopšte logično, pošto do sada nikada nisu tako radili. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 molim da proverite to preko svojih wargaming veza, necu da grindam ako ce opet biti reseta:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Dule http://worldofwarships.eu/en/news/common/obt-start/ između ostalog stoji: There is more, but we fear that the sheer amount of awesomeness might scare you away. So click on the button above, download the client and start playing today. And since you have been asking a lot - we are not planning any wipes after the OBT start, so happy hunting! Jel ovako dovoljno zvanično? :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Pa valjda jeste:). Verovatno su zato i povećali exp za 50%, sad će mi trebati godinu dana da izgrindam Yamata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Aj to nego ces trebati desetine miliona silvera za yamata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Kazem ja da me ne lazu moji izvori ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 jel si ih pitao zwerko sto se ciganisu i ne daju lepo x2 exp za 1st victory, a ne x1.5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Nisam, proslo vreme za pitanja jos pre dve nedelje :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 kako bre nisi pitao sve te krucijalne stvari nego nesto bezveze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Ljudi ocemo da opicimo vod neki ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 mene mrzi da grindam, javljam se za vod kad doguram makar do tier 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 molim drugare da isprave tekst na sajtu, Yamato je imao glavne topove kalibra 460, a ne 410mm:) http://klanrur.rs/2015/07/14/wows-super-bojni-brod-yamato/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 A jes, u pravu si, ispravljeno :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Ljudi jel pegla neko ove brodice? Ja se smorih solo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 mene smorili malo posle reseta, sad sam opet u wot fazi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Ja igram, mada mi je bio malo smor da grindam ponovo, ali stigoh do petog tier-a polako. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Ja sam na t6 sa amerskim kruzerima i japanskim razaračima.inačehttp://worldofwarships.eu/en/news/common/17-anniversary-gift/Taj Albany mi deluje ko sranjce, al bar dolazi sa sopstvenim port slotom. 1 Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Džabe Albany akcija produžena do 8. avgusta. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Oooo hvala puno. Nisam ni skontao da dele ovo. Inache ako hoce neko vod neki dodajte me na " cybhoner " pa da igramo zajedno. Pakao me smara da igram sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Igramo drugar i ja iz lana, dva kompa u stanu i peglaj :) Ja imam Furutaku C on Kongo-a, i zanima nas hoce biti restart poena ? I za kad je to najavljeno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Nece biti vise restarta, poslednji je bio sad kad je krenula open beta. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 A jesu svi dobili samo Albany ( sto je njesra ) ili random sta koga zapadne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 A jesu svi dobili samo Albany ( sto je njesra ) ili random sta koga zapadne ?Nisi čitao šta piše na linku što sam postovao u nedelju? Albany može da uzme bilo ko, samo lepo prati instrukcije sa sajta. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts