voodoo_ Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Ima ozbiljnih C++ programera u Srbiji al već rade ozbiljne poslove za mnogo maraka po satu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 pa to, ili su vec zapalili daleko, daleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 da, sto posto niko ko je kvalitetan programer ne radi u srbiji... pls trupi pls 1 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) C++ u Srbiji? ja znam mozda trojicu mislim aj necemo bukvalisati, al da je covek rekao Java, .NET ili neku web tehnologiju pa i da se nada da nadje na gejming forumu. C i slicno, stvarno tesko, ne znam, mozda imam pogresan uzorak jer radim u velikoj firmi, mozda je sa startupovima drugacije, mada koliko uspesnih startupova ima kod nas cak i ovi sto rade graphic related stvari se obicno fokusiraju na mobilne uredjaje ili koriste gotove engine recimo iz moje generacije kolega sa faxa, od 40 ljudi sa grupe, 35+ radi danas u struci, od toga ~30 u zemlji, i ni jedan u low-level jezicima (od ovih sto su pobegli mislim da jedan radi na testiranju C++ koda, znaci cak ga ni on ne koristi aktivno) Edited December 26, 2013 by trpr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Cek, pored RTRK-a koji ima ~300 zaposlenih, ti ne znas nikoga ko radi C/C++? :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 C++ u Srbiji? ja znam mozda trojicu mislim aj necemo bukvalisati, al da je covek rekao Java, .NET ili neku web tehnologiju pa i da se nada da nadje na gejming forumu. C i slicno, stvarno tesko, ne znam, mozda imam pogresan uzorak jer radim u velikoj firmi, mozda je sa startupovima drugacije, mada koliko uspesnih startupova ima kod nas cak i ovi sto rade graphic related stvari se obicno fokusiraju na mobilne uredjaje ili koriste gotove engine recimo iz moje generacije kolega sa faxa, od 40 ljudi sa grupe, 35+ radi danas u struci, od toga ~30 u zemlji, i ni jedan u low-level jezicima (od ovih sto su pobegli mislim da jedan radi na testiranju C++ koda, znaci cak ga ni on ne koristi aktivno) lupio si, kod mene u firmi ima njih 10ak, prošla je isto imala nekoliko ljudi koji su radili c++ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Cek, pored RTRK-a koji ima ~300 zaposlenih, ti ne znas nikoga ko radi C/C++? :D Асоцијалан је мало :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 C++ je jezik niskog nivoa, a trpi je iznad situacije pa ga ne vidi 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 Aculy C++ je jezik visokog nivoa, pokloni hardver! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 kazem da mozda imam los uzorak. Jebiga, okruzen sam ekipom 25-30 godina, skoro sam najmatoriji ovde, bas malo ljudi radi u C++ u tom krugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Aculy C++ je jezik visokog nivoa, pokloni hardver! Relative meaning[edit] The terms high-level and low-level are inherently relative. Some decades ago, the C language, and similar languages, were most often considered "high-level". Many programmers today might refer to C as low-level. POTEJTO POTATO! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 C kod često može da se prevede na asemblerski kod jedan na jedan, C++ ne može Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 sve je to isto, važan je profit Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts