SpiRo Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Lici na Dragunov, podseti me sada na neku igru ali nisam siguran koju. Mozda Project IGI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Pomislio sam i ja na dragunov, i jeste Project IGI legendarni :D koliko sam ga samo igrao >_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 SVD. Sranje je sto ima onaj scope kao na AKM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 najgori scope ikad -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/548683302351968384/C6A95C6EFBC61E02436BB43F6D119B9DBC6C5E61/ eo jedne od danas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 I want to drink something. U are dead! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Sto je najgore prosli smo Visnoye, Stari Sobor,kabanino, north west, lopatino i nikog nismo ni culi ni videli, dayz klasika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Drugari na kom serveru igrate da udzem I ja malo :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 ja trenutno ne igram nigde, udjem na po sata/sat max i to na serverima gde imam gear i gde sam oko north westa, cekamo taj cuveni 0,60 patch..a inace smo poceli igrati na 1st person serverima jer ima manje glitchera/bagova/i teze te je ubiti/primetiti.. Dobri serveri po meni: Grumpy, Eldorado, Inferno Cherno(uvek se neko roka u chernu), i UKA Hardcore za 1st person mada moze i onaj neki ruski Без правиљ sto je uvek pun a okej je ping... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Drugari na kom serveru igrate da udzem I ja malo :)Ja igram na nekom nemackom sa ortakom. Ako hoces rado cemo te primiti u ekipu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Ja takodje ne igram trenutno. Sacekacu jos par velikih patch-eva pa cu da se vratim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Drugari na kom serveru igrate da udzem I ja malo :)Ja igram na nekom nemackom sa ortakom. Ako hoces rado cemo te primiti u ekipu :) Ja igram na ovom TTM ili TMJako nesto uvek je pun , daj pravo ime ima brdo tih nemackih Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Ja bih igrao, ali me mrzi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Jel na ovom serveru eldorado iskljuceno da moze da se pokupi odeca ne razumem ? muda mi ispala :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Probaj ove rute sa razlicitih spawna: kamenka ili komarovo->pavlovo(selo/baza)->miskino ili novoselky->nadezdino: 1. Pulkovo pa opet na miskino ili 2. nadezdino->vysnoe->stary sobor i gore NWAUglavnom po meni je to najbolja ruta za girovanje i setnjicu gde usput svratis na par heli crasheva i 10 ceka (hunting scope) koju god rutu da odaberes od ovih 3. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 (edited) Probaj ove rute sa razlicitih spawna: kamenka ili komarovo->pavlovo(selo/baza)->miskino ili novoselky->nadezdino: 1. Pulkovo pa opet na miskino ili 2. nadezdino->vysnoe->stary sobor i gore NWAUglavnom po meni je to najbolja ruta za girovanje i setnjicu gde usput svratis na par heli crasheva i 10 ceka (hunting scope) koju god rutu da odaberes od ovih 3. U military baseu uvek ceka 10 ljudi mater im :D ma imam solidan gear al ono smorim se ne vidim coveka po 2 sata samo zato mi je dayz smor , trebalo bi da budu serveri sa 100 igraca:D Edited March 13, 2016 by c0nfy Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 (edited) Jbg to je Dayz, bilo je pokusaja od 75 ljudi al prevelik je desync i na 50 a kamoli na 75....Inace ne znam dal smo pisali o tome al ima fora za brz suicide kad dobijete los spawn:https://www.youtube.com/watch?v=VRR2J6obXP8 I ima ona fora za automatsko trcanje, ja sam stavio tipa na mouse4( sa strane misa) da trci i drzis to dugme, shift+tab, vratis se opet pomocu shift+taba u gejm i pustis mouse4, on ce non stop da trci sve dok ne alt-tabujes igru ili pritisnes mouse4, samo pazite da se ne zeznete pa ne prekinete brzo trcanje kad vam neko naleti :) ps: desvalo se da utrcim u lika jer zaboravim da iskljucim :D edit: sad sam usao na onaj TTM server sto si spomenuo, od prigorodke do zadnje strane cherna sam nasao mosin, magnum, p1 i longhorn, i samo za p1 metke koje sam chamberovo po jedan, i uletim u kucu gde se lik taman poceo izlogovati i ubijem ga sa P1 pistoljem chamber metkom :D steta sto ima wincester bez metaka i bez hunting scopahttp://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/548683405740146096/A03BC70534285689F329DA1E4AFA32E6DD569226/ Edited March 14, 2016 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 haha ja pre neki dan ulazim u sator u vojnoj bazi ono 3 lesa sa high gearom lezi dole dal su se pobili medjusobno nemam pojma :D a vec sam imao do jaja gear imam I sada al nikako da naletim na nekog :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Ja sam mislio da ima servera sa 100 ljudi. Pa to je bilo pre godinu dana na eksperimentalu dal je moguce da ga jos nisu napravili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Povukli su ih iz nekoliko razloga ako se dobro secam, sad koji su nzm tacno, al jedan od njih je bio desync, secam se da su se u chernu ljudi tp-ovali po mapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čamuga Posted March 15, 2016 Popular Post Report Share Posted March 15, 2016 ukrala se lada sinoc :Dcybz, geno i ja 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 (edited) sad cu da udjem da vas polobanjam :DDD na kom ste serveru? Edited March 15, 2016 by c0nfy Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Opa,ovo neka pretnja ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 TheGentsOfNovo upravo smo drugar i ja pali na NWA, Gavro se drzi al ne znam koliko jos :D dok je Dalibor prodo, otisao da jede pre toga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts