Slađan Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Aaaa, pa to je lepo. Mene je pre mnogo nerviralo što nemam pojma gde mi je lik i na kom serveru, ili sam ubeđen da na tom serveru gde bi trebalo da jeste, sada nije. Kul, hvala :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 hm, nisam znao da ima i Supporter Edition igre za "samo" 60€ - http://dayzgame.com/buy Dobija se: SUPPORTER EDITION BONUSES: DayZ Supporters Forums Lounge* Arma 2 Complete Collection gift code Steam* High-res pdf map of Chernarus* * Available later Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 Kita se dobija realno) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
trtmrtsmrt1 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Dayz SA radi mnogo bolje od Arma III na mojoj ubogoj masini, Dayz SA nije uradjen u Arma III engineu. To je neki Arma 2.5 engine fazon:) Edited December 26, 2013 by stevanK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 http://youtu.be/Y0n2pkmfhKQ lawls Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 e, pa moram da prijavim da mi radi igra što znači ujedno i da sam je nabavio. Kada stavim na onaj poor people's low, tada leti, običan low, ok, sve iznad toga ide kao ali fps leluja ko lud :D Ali radi... i koliko bagova jebote :D jurio sam se sa nekim zombijem oko kuće i kroz kuću, mislim da nema zida kroz koji zombi nije uspeo da prođe :D Malo sam probao, nisam ništa korisno uradio za tih par smrti ali deluje manje-više kao i pre s' tim da je AI zombija lud totalno, snimi me bukvalno s jednog na drugo brdo, a ja goloruk i onda kreće maraton po brdima i dolinama, ne popušta. Kroz sto žbunja i šuma da pobegnem i dalje me nađe na kraju i onda boks meč u kojem zombi možda umre, možda mu se pridruže drugari, a ja uvek iskrvarim na smrt :D Jel vama zapamti lika i iz kojeg lica igrate? Meni jok, ja stavim default lika, on mi potura ženu redovno, a za 3rd person moram da lupim enter svaki put kad se spawnujem. A i respwan mi zabode bukvalno svaki drugi put :/ Inače, endžin igre je onaj za sARMU 2 samo prerađen i sa lepšim teksturama. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ta zena je ustvari overly attached character :D cekam da bude na popustu, ne daje mi se 20e za igru : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 (edited) kamo sreće da je 20 nego 24€ :/ Ono, ja se samo nadam da će se vremenom osetiti napredak i da će biti (većih) promena jer bi mi bilo baš smor da posle dva meseca zaboravim da imam igru. U principu, isto je kao mod, samo upakovano u sopstveno ruho. I dalje ima milion komandi, trčanje uz brdo.. lol "trčanje" - gmizanje uz brdo je i dalje suicidno jer traje i traje, čak ni trčanje ukoso uz brdo ovde ne radi baš najbolje. Ima dosta da se radi ali za razliku od moda, mnogo je nekako praktičnija igra, brzo se louduje i tako te gluposti, pregledniji inventar, itd, itd. Do jaja mi je što u najglupljoj mogućoj situaciji, bilo kojoj, plivao, čučao, ležao, bio na ivic građevine, šta god radio, gde god bio, da pritisnem V i lik uredno ustane i krene da preskače nepostojeću ogradu :DDD Edited December 27, 2013 by CheighLee 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Edited December 28, 2013 by k0baya 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 bonus pic 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 Ja sam prestao da igram, tacnije testiracu petcheve i to je to, Epoch mi je za sada mnogo zanimljiviji a da ne pricam koliko ispeglaniji) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 vrh ove fotke lepo sam se ismejao :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trtmrtsmrt1 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Dobro dosao u klub Cheig:) Ja SA u ovom staidjumu igram totalno opusteno:) Odaberem deo mape koji hocu da explorujem i skevendzujem i odo:P Da li neko zna da li se u SA cuju metci koji udaraju okolo? Ja se nesto tripujem da cujem samo pucanj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Da0UELvlouo Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 E da, i ja sam se prvo pitao u čemu je fora ali kod mene je bar bilo da kad meleeujem zombija, pa ako se nalazimo pored nečega i ja zapucam pesnicom u zid umesto u zombija, ono rikošetira :D Slična fora je bila u modu, što sam mogao da pucam iz sekire :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trtmrtsmrt1 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Mozes i sad:P Mislim..te budalaste bagove bi trebalo konacno ispraviti,mada imaju oni i mnogo ozbiljnije stvari da srede pre toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 jebiga, nisam našao sekiru :( Da bar mogu da stvarno pucam iz pesnica, pa da ima i neke koristi :D Kul mi je generalno, najveći problem koji me nervira za sada je što kad sam goloruk, zombiji me spaze iz tri lepe i onda kreće http://www.youtube.com/watch?v=VUOe_hLg7Bo Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 u SA kao da nema zombija, ne znam sto su ti tolika pretnja, kad se odvojis malo probaj da bezis u crouch run-u, cesto samo ostanu pozadi, nije to jos uvek zavrseno ali se vide da rade na tome. Animacije su 50x bolje nego u modu. Ako se dobro secam, trebalo bi da je licno Dean odglumio zombije u mocap studiu :) Sekira je ustvari bila modifikovana puska u modu, nije mogla da se koristi dok ne uradis reload :) . Arma nije imala melee oruzija pa je to bukvalno bila budzevina, i dalje je samo sto mislim da su to pre ostavili kao neki easter egg dok ne srede bitnije stvari. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 pa ono, smaraju me, jer kad recimo me spazi iz daljine pa potrči, ja uhvatim maglu i zapalim što dalje kroz drveće i žbunje, bacim se na zemlju između dva žbuna i negde tamo daleeeeeko u daljni (gde se bukvalno vidi jedva da je osoba, a ne drvo) ih spazim kako su stali i malo blenu u prazno i nekako me izvale i opet krene da trče ka meni :P To mi se dešava baš redovno. A to za nedostatak meleea, to se izgleda popravlja ali može i bolje :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Igra li ovo iko? :/ Planiram da uzmem igru, ali mi glupo da igram sam :D Ima li neko nekakav info u vezi pravljenja sopstvenih fortifikacija? gledao sam neki klip sinoc neki lik je govorio razlike izmedju moda i standalone-a, pa je izmedju ostalog rekao kako je mod dogurao toliko da mozes praviti bastu i fortifikaciju i sl.. ili sam ja pogresno razumeo na kraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Igra je.... uber alfa, bagovita i totalno nezavrsena, i to se vidi na kilometar. Ima fps problema, input laga kolko hoces, pucaju server samo tako itd. Ima tu dobru atmosferu, ali odprilike to je sve sto ima. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Totalno si u pravu bio igra je uber bagovita, samo kretanje jos nije dovrseno kako treba, uglavnom ima tu do sada nenadjebivu atmosferu.. :D Ako neko hoce da se igram neka me doda http://steamcommunity.com/id/ra1n_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Rado bih igrao ali nemam igru :( Do duse cujem da jos uvek ima mnogo bagova posto je u alfa fazi, mozda kupim posle :d 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 (edited) Polako se snalazim, drugi dan igram.. dobio sam nekoliko korisnih saveta od BISS-a :D Sada sam u Batoli, krcat hrane/vode i municije (za jedno 6 ljudi lol) ali nemam pusku jos uvek :D imam Magnum 357 i oko 35 metaka, juce na nekom praznom serveru dok sam obilazio satore, mimoidjem se sa nekim likom u "full" opremi, nije me skapirao, ja ga gledam stojim sakriven pored satora i razmisljam se da li da ga cepnem ili ne :D ali odustao sam na kraju i otisao ka barakama, gde sam nasao sve i svasta.. opet nema puske -.- samo imam milion dodataka za m4 nisam ni siguran da li mi trebaju :D uglavnom, sada bi mi bas dobro dosla pomoc, trebao bih i krv da "zalecim" :D i onda sam spreman za hajku! Edit/Update: nadjoh i m4 imam municije da pucam do mile volje:D oko 120 metaka, nabacio sam i scope, silencer, hrana voda hijao hajka pocinje xD Ajde drugari izlogovao sam se malo ispred Balote krenuo sam polako nazad da bih bio blizi nekome ako krece sa pocetne pozicije, da priteknem u pomoc.. :D Elem, sta se desilo.. bio sam poginuo, tacnije u nesvesti, na netu pise kako je to trenutno kao da si poginuo, krenuo ispocetka nabacio neku temp opremu udario me zombi samo jednom :< sve sam ostalo pretrcao do Balote u nadi da cu naci svoj les :D kad ono medjutim nadjem sebe, stojm uspravno? i zombi pored mene :D ubijem zombija uzmem opremu nazad replace dmg sa pristine i eto..http://cloud-3.steampowered.com/ugc/687096420284688410/056E6FB13C12EBF74A3B1F84AD51E2187B625209/1024x819.resizedimage Edited January 6, 2014 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Igra je trenutno bagovitija nego na izlasku. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts