spo(ghost) Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 samo lagano drugari stiže Sony u spashttps://www.h1z1.com/home Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 DayZ je DayZ :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Instaliracu da probam. Mada deluje isto kao DayZ koliko sam video.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Stigao nam je patch u dayz :) . Odoh da trazim kalasnjikov :P 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Uzeo sam bio 1900 metaka za mozin u staku od citera i kada sam hteo da loadujem samo su nestali i dobio sam poruku "<3" :D I na reditu kazu ljudi da svi hackovani stackovi nestaju, takodje 60 stakovi za m4 ce da vam nestanu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Znaci, setili se da rade callback to max stack ? Ili je bio client side pa su ga pomerili server side? Posto da ga ishakujes tako i da ostane jedino ako ovo prvo ne postoji ili ako je ovo drugo tj. da server ni ne poziva. Posto iskace poruka onda je nov callback implementiran. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 (edited) Ne znam, ne razumem se u to. https://twitter.com/Hicks_206/status/479308678055858176 Edited June 18, 2014 by SpiRo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Bio u ovim novim gradovima Novod i Karmanovka. Novod je bas lepo odradjen ali nisam video skolu i vatrogasnu. Ekstra grad za snajperiste. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 rulet se vraca u modu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 A u jbt koliko je tesko naci AK u Rusiji ?? Nevera da ja od patcha nisam video ni jedan AK.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 pre neki dan sam pazario dayz, tek danas sam nasao vremena da probam, 10ak puta sam ginuo do sada ali sve u svemu svidja mi se igrate li vi, koji server sta/kako? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Iskreno ne znam da iko igra samo na jednom serveru :). Uglavnom trazimo neki random tek restartovan server :) . Dodaj me na steam-u ako hoces,mi se veceras okupljamo da pucamo. Cannabis022 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 ako vam treba covek za neku squad play tu sam. steam: nnbpeu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 ae dodaj ti mene,uvek treba ljudi :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 (edited) Napokon sam nabavio AKM. Puska je ekstra i na blizinu i na daljinu. PSO1 optika je odlicna, lako i precizno izmeris udaljenost lika. E da, bas su stavili spawn da bude redak za AKM, spavnuje se samo u barakama takodje. Dosta dugo sam hopovao i trazio, na kraju smo naleteli na 3 lika u vojnoj bazi tamo kod Pavlova. Rokali se sa njima jedno 20ak minuta i od njh sam uzeo full AKM. Puska me odusevila.. Edited June 26, 2014 by SpiRo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 akm je smece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Nije bre samo treba da se naviknes ^^ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 bilo bi dobro kad bi neko odredio neki hc server na kom bi se nalazili pa da se upucavamo medjusobno ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Tesko ces naci ovde ljude za HC. Ja nekada udjem, ali sam i ja prestao posto me mrzi da igram sam HC.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) Ne mogu da nadjem Black Beanie da ga kompletiram. Osecam da cu da umrem pre nego sto nadjem.. Nazad nosi Improvised courier bag. Edited July 3, 2014 by SpiRo 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 taman kad nadjes i kapu da umres i doniras taj full kalas nekom :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Vidim ja da moji kinez radi posao! :P Elem extra izgleda lik, kontam da cu veceras da udjem malo i ja da pucam @SpiRo ti znas da ja samo binije nalazim xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Da da uvek si me snabdevao Binijima najveceg kvaliteta ^^ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 (edited) Trcimo mi tako kroz sljivike i livade(Loki,Crncuga,Milan i ja),diskutujemo o tome kako je tuzno sto je M4A1 pravi raritet i kako moze samo da se nadje na Crash site-ovima i nas drugar crncuga drekne iz dubine dushe i kaze : WRARA WRWRWARARWRWWWAARRAAAA ENo ga crash site idemo da trazimo emaru. EEEEE kakav sam ja pro lik,ne verujem kako sam uspeo da ga ugledam kad ono ni manje ni vise nego Ovog puta nismo nasli emaru,nadam se da cemo sledeci put da je nadjemo :D Edited July 5, 2014 by cyBhoneR 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts